Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan segíthetnék az öcsémnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segíthetnék az öcsémnek elterelni a gondolatait a szerelméről, aki sosem lehet az övé?

Figyelt kérdés

Történet a következő: öcsém házas, kisiskolás gyerekük van, a házasságuk nem túl jó évek óta. Egy munkahelyi bulin összejött az egyik kolléganőjével. Egyéjszakás dolog volt, a nő is férjnél van (ott még nincs gyerek). Meg is beszélték, hogy ez szép volt, de ennyi volt, egyikük sem akarja a házasságát felrúgni. A nő ezt komolyan is gondolta, ismerem őket, szereti a férjét, nem hagyná el. részéről ez a "botlás" kategória volt. a nő férje egy elég menő vállalkozó (férjem ismerőse), többször mondta társaságban a témáról, hogy ő a csodaszép neje nélkül nem tudna élni, bántani sem tudná őt, de aki hozzányúl, azt megölné. A nő egyébként még női szemmel is gyönyörű, nagyon kedves, mindnenkinek csak segít. okos, diplomás, jó állása van. mintaháziasszony, láttam, mert voltam már náluk. tényleg tökéletes.

namost az öcsém teljesen beleszeretett ebbe a nőbe, nem akar elválni a feleségétől továbbra sem (hiszen akkor sem lenen esélye), de SZERELMES. látom rajta. semmi nem köti le, még teniszezni sem jön el velünk, csak mereng a távolba. meg róla beszél. mindig. leskelődik utána, tisztes távolságból, hogy ne vegye észre...aggódok érte nagyon, segítsetek, hogyan ránthatnám vissza a VALÓ ÉLETBE? félek tönkremegy ebben a reménytelen szerelemben :(

fentieket egyébként csak nekem meg a férjemnek mondta el, más nem tud róla.

bocs, ha hosszú lett, köszönöm, hogy elolvastátok, és ha tudtok segíteni!

2010. márc. 20. 14:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nem tudná "lecsapni a kezéről". mert szereti a férjét, és a megszokott életét is. anyagilag öcsi sem áll rosszul, de ez az asszony megszokott egyfajta életvitelt, társaságot, stb. nem mondana le róla. meg a férjéről sem persze. még ha szerelmes lenne az öcsémbe, talán akkor sem, főleg így, hogy mint írtam, részéről ez egy botlás volt. egy hiba, amit mindannyian naponta követünk el.
2010. márc. 24. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!