Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha nagyon félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon félek már ismerkedni?

Figyelt kérdés

Interneten szoktam ismerkedni, máshol nem nagyon tudok. Az elmúlt években sorozatosan csalódtam a pasikban, egyik sem végződött jól. Inkább vagy elvettek, mint adtak. Gondolok itt arra, hogy szeretetet, szerelmet, törődést egyik sem tudott nyújtani.

Rengetegszer tartottam önvizsgálatot, hogy mi lehet a baj velem, hogy folyton így járok. Az önbizalmam teljesen elveszett, már a pasikban sem tudok megbízni. Ha randira kerülne a sor behúzom a kéziféket és el sem megyek, mert azt érzem nem leszek elég jó nekik és még mélyebbre fogok süllyedni lelkileg. Akárhogy próbálkoztam a párkapcsolat kialakításával mindig kudarcba fulladtak...

2020. okt. 31. 15:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

"Rengetegszer tartottam önvizsgálatot, hogy mi lehet a baj velem, hogy folyton így járok."

És végül mire jutottál? Ezt kihagytad, pedig ez lenne a lényeg.

2020. okt. 31. 15:48
 2/15 Noren1989 ***** válasza:
#1-es kérdéséhez hozzàtéve: milyen pasikat keresel?
2020. okt. 31. 15:50
 3/15 A kérdező kommentje:
1. semmire
2020. okt. 31. 15:51
 4/15 anonim ***** válasza:
46%
Ha ABSZOLÚT semmire, akkor súlyos önismerethiányban szenvedhetsz, bocsi. Vagy ami még valószínűbb, nem vagy hajlandó meglátni egy csomó tulajdonságodat, urambocsá, gyengeségedet. Szándékosan nem hibát írtam.
2020. okt. 31. 15:53
 5/15 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs nagy szarvashibám, ami miatt nem lehet szeretni...
2020. okt. 31. 15:59
 6/15 anonim ***** válasza:
57%
#4-es voltam. Bocsika, korrigálom magamat. Az általad eddig írtak fényében veled valószínűleg az lehet a fő gond, hogy egyszerű lehetsz, mint a százas szög. És a kritikát sem bírod valószínűleg.
2020. okt. 31. 16:01
 7/15 A kérdező kommentje:
Te pedig nagyon "okos", hogy ezt 2 mondatból sikerült megállapítanod és kib@**ottul frusztált savanyú ember lehetsz, bocsika. Ha nem tudsz semmi építő jellegű dolgot írni, akkor takarodj az oldalról.
2020. okt. 31. 16:05
 8/15 anonim ***** válasza:
41%
Kösz, hogy megerősítetted a sejtésemet. Tehát a fő gond, hogy emberismereted valószínűleg nulla, önkritikád szintén, és butácska (= ha valami számodra kellemetlen dolog áll az utadba, akkor abból tanulni makacsul nem hajlandó) vagy.
2020. okt. 31. 16:16
 9/15 A kérdező kommentje:
Te hülye vagy.😀
2020. okt. 31. 16:18
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

Előző válaszokkal egyetértek.

+Milyen lelkivilágod lehet, hogy névtelen oldalon elkezded sértegetni azokat, akik segíteni szeretnének neked.

+Randikra már el sem mész. Na ehhez gratulálok

2020. okt. 31. 16:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!