Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon félek már ismerkedni?
Interneten szoktam ismerkedni, máshol nem nagyon tudok. Az elmúlt években sorozatosan csalódtam a pasikban, egyik sem végződött jól. Inkább vagy elvettek, mint adtak. Gondolok itt arra, hogy szeretetet, szerelmet, törődést egyik sem tudott nyújtani.
Rengetegszer tartottam önvizsgálatot, hogy mi lehet a baj velem, hogy folyton így járok. Az önbizalmam teljesen elveszett, már a pasikban sem tudok megbízni. Ha randira kerülne a sor behúzom a kéziféket és el sem megyek, mert azt érzem nem leszek elég jó nekik és még mélyebbre fogok süllyedni lelkileg. Akárhogy próbálkoztam a párkapcsolat kialakításával mindig kudarcba fulladtak...
"Rengetegszer tartottam önvizsgálatot, hogy mi lehet a baj velem, hogy folyton így járok."
És végül mire jutottál? Ezt kihagytad, pedig ez lenne a lényeg.
Előző válaszokkal egyetértek.
+Milyen lelkivilágod lehet, hogy névtelen oldalon elkezded sértegetni azokat, akik segíteni szeretnének neked.
+Randikra már el sem mész. Na ehhez gratulálok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!