Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim (25-40)! Efebofilként hogyan találtatok párt? Sikerül egyáltalán hosszantartó párkapcsolatban élni?
Privátban szívesen olvasnám a megtapasztalásaitokat, történeteiteket, vagy akár itt is. Ha esetleg van kedve valakinek beszélgetni ebben a témában arra is nyitott vagyok.
Nagyon kérek mindenkit, kizárólagosan csak akkor írjon, ha tud a kérdésemre érdemben válaszolni.
Tök igaza van, mint a többi kommentelőnek is, undorító. Csak annyi a baj, hogy nem a kérdés feltevésekor talált ide, hanem később, különben bőven lett volna(volt is) ugyanilyen vélemény.
Ez betegség, kezeltetni kell, nem tiniknek elvenni az éveit/első tapasztalatait hogy élvezkedhessetek rajtuk. Még túl buta a legtöbb, hogy felfogja mi is van, de mire 25 felett lesznek, eegyeseknél 35 felett, azért be fog kattanni, hogy amit tettetek velük, nem volt rendben. Csak mire idáig jutnak, addigra ti elpatkoltok, nem lesz kin számon kérni, hogy változhasson a világ.
66, 67, Még mindig nem kérdeztem. Nem érzitek, hogy már kicsit kezd részetekről átmenni szaklátasba? Kivel is van a probléma? (Nem kérek rá választ.) Nagy sötétség lehet a fejekben...
Engedjétek el a témát, vagy írjatok egymásra privátban. Minden jót nektek! ;)
70, mert azért tettem fel egy kérdést, hogy választ kapjak rá. Ha más kérdésre szeretettem volna választ kapni, akkor más kérdést tettem volna fel. Nem kértem a kérdésemen kívüli saját meglátást és társait. Fáj, hogy ennyire funkcionális analfabéták az emberek, és hogy ennyire el vannak keseredve és hogy ennyi nekik az öröm, hogy egy noname kérdés alatt elkezdenek vádaskodni, fogyatékosságokat írni.
Nem gondolom, hogy ilyen kommentek után bármit is meg kéne osztanom, és hadd "háborodhassak" már fel a saját kérdésemnél a számomra semmitmondó kommenteken.
Innentől kezdve csak az a HÖLGY írjon, aki érti a kérdésem, és két értelmes mondatot hozzá tud szólni. Privátban is leírhatja, kíváncsi vagyok értelmes a kérdésemre választ adó élethelyzetekre, életutakra!!
Aki innentől baromságokat ír (okostojások figyelem!), az tényleg ne haragudjon meg, de eléggé degenerált lelki szellemi értelemben is.
Ami lemaradt, aki nem a kérdésre válaszol, egyből jelentem és nem írok vissza. Ti is fordítsátok a saját lelki fejlődésetekre az időtöket, bárcsak a gyerekeitekkel foglalkoznátok egy nap annyit, mint ma az én kérdésemmel. Nem kéne akkor annyit aggódni. ;)
Lezártam veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!