Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők! Volt elképzelésetek, hogy milyen párt szeretnétek magatok mellé? Olyan most a párotok?
Nem mostani párom,de kellemes csalódás után nagy esés.
17évesen született egy kislánya. Megmondom őszintén,kicsit lenéztem az ilyen lányokat azelőtt.
Aztán amikor 22 éves volt megismertem, elvarázsolt ő is a kislánya is.
Kapcsolat utolsó fél évében viszont kiderültek nagyon kiábrándító dolgok.
Külsőre sosem volt konkrét elvárásom azon kívül, hogy legyen számomra nagyon vonzó.
Belsőre, meg a kapcsolatba fektetett munka tekintetében viszont konkrét elképzelésem volt, sosem volt alacsonyan a mérce. Csak olyan férfival jöttem össze mindig is aki maximális energiát rakott a kapcsolatba és teljesen komolyan vette. Életem párja gyakorlatilag az összes elvárásomat gond nélkül hozza. Amennyit törődünk egymással, amennyi energiát rak bele, amennyire toljuk egymást előre, hogy nincs lekorlátozás az teljesen ugyan az mint amit elképzeltem. Soe voltam hajlandó elhinni azt a baromságot sem, hogy jajj a szerelem meg a rózsaszín köd csak 2-3 évig tart. Nálunk lassan 11 éve, ebben sem okozott csalódást.
3-as! Milyen dolgok? Ez olyan volt, mint egy előre beharangozott trailer. És nincs folytatás... :O
:D
Megírhatod privátban is, ha ide nem szeretnéd.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!