Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párkapcsolatban élők! Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők! Volt elképzelésetek, hogy milyen párt szeretnétek magatok mellé? Olyan most a párotok?

Figyelt kérdés
Külsőre, belsőre hasonlít arra amilyen párt elképzeltetek magatok mellé?
2020. máj. 18. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem ilyen lenne a belsője észre sem vettem volna. A külseje abszolút nem jön be!
2020. máj. 18. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. máj. 18. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem mostani párom,de kellemes csalódás után nagy esés.

17évesen született egy kislánya. Megmondom őszintén,kicsit lenéztem az ilyen lányokat azelőtt.

Aztán amikor 22 éves volt megismertem, elvarázsolt ő is a kislánya is.

Kapcsolat utolsó fél évében viszont kiderültek nagyon kiábrándító dolgok.

2020. máj. 18. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre sosem volt konkrét elvárásom azon kívül, hogy legyen számomra nagyon vonzó.

Belsőre, meg a kapcsolatba fektetett munka tekintetében viszont konkrét elképzelésem volt, sosem volt alacsonyan a mérce. Csak olyan férfival jöttem össze mindig is aki maximális energiát rakott a kapcsolatba és teljesen komolyan vette. Életem párja gyakorlatilag az összes elvárásomat gond nélkül hozza. Amennyit törődünk egymással, amennyi energiát rak bele, amennyire toljuk egymást előre, hogy nincs lekorlátozás az teljesen ugyan az mint amit elképzeltem. Soe voltam hajlandó elhinni azt a baromságot sem, hogy jajj a szerelem meg a rózsaszín köd csak 2-3 évig tart. Nálunk lassan 11 éve, ebben sem okozott csalódást.

2020. máj. 18. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az előző kapcsolatomban hónapokon át csaltak. Utána annyira kevés önbizalmam volt, hogy mindenkivel ismerkedtem (nem kerültem fizikai kontaktusba egyikkel sem). Miután észrevettem ezt magamon, írtam egy kis listát, hogy mik azok, amik "plusz pontok" és mik a "vörös zászlók", amikre figyelnem kell. Pár hónappal a jegyzet elkészítése után megismertem a jelenlegi párom. El is feledkeztem a listáról, annyira beleestem már az elején, de amikor megnéztem, miket írtam fel, rájöttem, hogy minden jót kipipálhatok. Szóval igen, azt hiszem pontosan olyan barátot képzeltem el magamnak, amilyennel van szerencsém együtt lenni. ♥
2020. máj. 18. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Belsőre teljesen olyan, mint amilyet elképzeltem. Külsőre is hasonlít, de azért ott nem 100%-os az egyezés. Viszont olyan apróságokban tér el, pl haj- szemszín, amivel azért együtt tudok élni :)
2020. máj. 19. 01:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy rossz kapcsolat után inkább azt láttam magam előtt, hogy MILYET NE. Ez nem a legjobb módszer, de most jól sült el: évek óta boldogok vagyunk.
2020. máj. 19. 08:46
 8/8 anonim ***** válasza:

3-as! Milyen dolgok? Ez olyan volt, mint egy előre beharangozott trailer. És nincs folytatás... :O

:D

Megírhatod privátban is, ha ide nem szeretnéd.

N

2022. aug. 26. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!