Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim (25-40)! Efebofilként hogyan találtatok párt?
Sikerül egyáltalán hosszantartó párkapcsolatban élni?
Figyelt kérdés
Privátban szívesen olvasnám a megtapasztalásaitokat, történeteiteket, vagy akár itt is. Ha esetleg van kedve valakinek beszélgetni ebben a témában arra is nyitott vagyok.
Nagyon kérek mindenkit, kizárólagosan csak akkor írjon, ha tud a kérdésemre érdemben válaszolni.
Szerintem fiatal fiu kerdezo. En tenyleg az vagyok. Szexkalandot tarskereson kerestem, talaltam. Valo eletben nincs ertelme probalkozni, tarskereson pedig nemcsak valogatni lehet, hanem kiderul, hogy az illeto keres not, plusz a koroszalyomat. Igy.
2020. dec. 23. 02:44
53/71 A kérdező kommentje:
Én egyébként elég sokat írkáltam, annak ellenére, hogy vagy 50x elköszöntem, xD, de látom vagyunk legalább 3-an, akik hasonlóan gondolkodnak, meg sokszor mintha azt látnám, hogy járnak ide pontozni is. :D :)
2020. dec. 24. 10:39
54/71 A kérdező kommentje:
Ne foglalkozzatok vele, ismét nem ide... xD
Utolsó, köszönöm a hozzászólásod, nőknek jobban örülnék, akik tudnak erről érdemben beszélgetni, és felfogták kompletten a kérdést, tehát nem társkeresés céllal írnak rám, vagy szexuális ajánlattal, értik a fogalmat és képesek magukról írni (Nem technikákrol hogy hogyan szedjenek fel bárkit is). Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek!!
2020. dec. 24. 10:43
55/71 A kérdező kommentje:
55, azaz 22:45- neked biztos "normális" (az életed), ha emberekkel így beszélsz.🤣😅 Van még hova fejlődnöd, de azért köszi a kommentet, fenttartod vele a kérdésem, amiről semmit nem tudsz. .Szerintem hamarosan törlik a hozzászólásod.
2022. márc. 26. 18:53
56/71 anonim válasza:
Én már 40 elmúltam, szóval az én válaszom talán nem érdekel. Meg nem azonosulok azzal, hogy efebofil vagyok. Egyszerűen csak tetszenek a nálam jóval fiatalabb férfiak és mindig is így volt. Egyszer volt is jóval fiatalabb pasim, de semmi különös nem volt. Teljesen olyan volt vele, mint ha ugyanannyi idősek lettünk volna, vagy ő lett volna idősebb. A többi partnerem velem egyidős volt.
2022. márc. 26. 20:21
57/71 A kérdező kommentje:
56 (20:21): Azért köszönöm, hogy leírtad! Minden (értelmes) hozzászólásnak örülök. :)
2022. ápr. 2. 15:11
58/71 anonim válasza:
Most már leírhatnád, hogy te ki vagy a kérdésben.
2022. ápr. 2. 18:22
59/71 A kérdező kommentje:
58, Látod ez a probléma, hogy sokan még a kérdést sem értik. Nem tanácsot kértem, amihez bármit kéne magamról írni, csupán kíváncsi vagyok arra, hogy az említett korosztály (nők) hogyan élik meg az említett "fogalmat". A privátban írt üzenetre sem válaszolok, mert nem a kérdésemhez kapcsolódik. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!