Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjuk el a szüleimnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjuk el a szüleimnek hogy kisbabánk lesz?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok most fogok érettségizni.

Suliban mindegy most hogy terhes vagyoke mert online oktatás van, neten így is tudok tanulni. Barátom már dolgozik 3 éve már lakást nézegetett amúgy is. Ez nem gond nem leszünk a szüleim nyakán ha nem akarják. Meg nyáron én is dolgoztam

2020. okt. 18. 16:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Felnőtt nő vagy, el tudjátok tartani a gyereket. Csak így "anya gyereket várok" pont
2020. okt. 18. 16:38
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Eléjük állsz, hogy apa-anya, gyereket várok.

Amúgy az érettségi nem nyáron van? Akárhogy számolom, ha most vagy terhes, kb pont az érettségi idejére várható a szülésed. Nekem legalábbis nem jön ki a matek, de persze javíts ki, ha tévedek. Amúgy meg a szüleid támogatására akkor is szükséged lesz, mert oké, hogy nyáron dolgoztál, de igazából az nem mérvadó, nincs valódi munkatapasztalatod, nem kapsz CSED-et (de még GYED-et sem), ha a pasid most vesz lakást, akkor neki sem lesz sok felesleges pénze amit a gyerekre fordíthat, szóval ez nagyon csúnyán kiszolgáltatott helyzet számodra.

2020. okt. 18. 16:40
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

Hát ha szüleidnek nem mered elmondani, akkor még elég gyereknek és éretlennek tűnsz ne haragudj. Amúgy az sem mellékes, hogy nem egy érettségi után kéne egyből családot alapítani, vagy szakmát vagy diplomát illene szerezned még. Mit fogsz dolgozni, ha a gyerek már nagyobb?

Ha beüt egy váratlan bármilyen gond, te ott állsz a gyerekkel, nulla használható végzettséggel. Szerintem még várnotok kéne pár évet ezzel, ha lehetséges. A leendő gyereknek is jobb lenne már akkor. Amúgy simán oda mentek és közlitek, hogy képzeljétek nagyszülők lesztek. Aztán várni a reakciót.

2020. okt. 18. 16:41
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Anya - apa, unokátok lesz.
2020. okt. 18. 16:49
 5/17 anonim ***** válasza:
22%
Ha nem olyan hülye anyád, mint az enyèm akkor sima ügy lesz
2020. okt. 18. 16:51
 6/17 A kérdező kommentje:
Hát ez szakma lesz. Én úgy számolom 8 hónapos leszek májusban amikor az érettségi lesz. Nyáron is azt dolgoztam amit tanulok, lesz munkám ha nagyobb lesz a gyerek.
2020. okt. 18. 16:53
 7/17 anonim ***** válasza:
91%

Picit korai, mert kakit se fogsz kapni államtól, és nehéz lesz majd dolgozni menni, még a családtámogatási dolgokhoz is lecsúsztok, mert ott leendő gyerekek kellenek, másfél év aktív munka viszony, és hitelképesség...

Plusz ha korábban jönne, akkor a szakma is csúszik, mert akár korábban is jöhet 3-4 héttel a szülés, és amúgy se lesz könnyű felkészülni, miközben terhes gondozásra kell járni az utolsó hónapokba.

2020. okt. 18. 17:02
 8/17 anonim ***** válasza:
82%

Munkatapasztalat nélküli kisgyerekes anyuka. Minden munkáltató álma.

Olyan gyerek vagy, hogy nem látod át milyen kiszolgáltatott helyzetbe viszed magad. Tök jó, hogy a pasikád vesz lakást, de az az ő lakása, neked soha semmi közöd nem lesz hozzá. Bármikor kirakhat egy szál bugyiban. Pl ha a 19 éves csinos, feszes barátnője már közel sem lesz olyan csinos és feszes, plusz ott lesz egy üvöltő gyerek, ráadásul mindkettőt el kell tartani.

Sok stabil kapcsolat, házasság megy rá a gyerekvállalásra, a te tini románcodnak annyi esélye van, mint egy papírcsónaknak a viharban. Csak amíg te utcára kerülsz pénz nélkül egy csecsemővel, addig a pasid pöccint neked havi 15ezer gyerektartást aztán éli világát, mintha mi sem történt volna.

Én azért még átgondolnám ezt a helyedben.

2020. okt. 18. 17:16
 9/17 anonim ***** válasza:
86%

- Apu, anyu, gratulálok, nagyszülők lesztek!

- Dehogy leszünk!

- Dehogynem!

2020. okt. 18. 18:12
 10/17 anonim ***** válasza:
92%

A jelen helyzetben nem nagyszülők lesznek hanem szülők, mert én azt látom, hogy az ő nyakukra fogod szülni azt a gyereket.

A pasidnak 4-500 ezret minimum kellene keresni, hogy fizesse a lakashitelt, rezsit meg meg is éljetek valamiből. Gondolom a lakásárlást ő sem úgy tervezte, hogy majd egyedül fizet mindent.

2020. okt. 18. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!