Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam be a barátomat a szüleimnek?
Egy kicsit nehezebb a szituáció számunkra.A barátom roma származású,ne tévesszen meg, teljesen normális,családja,testvére,munkája van, a munkája mellett a YouTube-on is tevékenykedik.
Jelenleg nem élek a szüleimmel, úgy hogy, nem volt sok alkalmam bemutatni a barátomat:( + a bizonyos dolog miatt, hogy a szüleim nem igazán tolerálják a romákat.Mindig kiabál a szomszéd roma családdal, úgyszintén apám is.
Én igazán felnőttnek érzem magam, hogy tudjam kivel szeretnék együtt lenni:(
Már sokat meséltem a szüleimnek a barátomról, csupa jót, és ők is kérdezősködnek:) , de azt nem meséltem el, hogy roma!
A szüleim várják őt, hogy töltse nálunk a karácsonyt... akkor nagyon meglepődtem :D azóta ezen gondolkodom, hogy tudnám bemutatni...
Szerintetek, mit tegyek?Hogy mutassam be? Annyira izgulok:(
Kérlek rosszindulatú válaszokat nee :)
Bocsi, hogy ennyire kusza a történet:)
Én és a barátom 19 évesek vagyunk.
Hát én előbb elmondanám a szüleimnek, hogy roma származású!! És ha így is szivesen látják karácsonykor,akkor vinném.
Nehogy odaállíts vele szenteste,úgy hogy nem tudják hogy ő roma, óriási botrány lenne!
Szerintem azért fel kéne készíteni őket már csak a hozzáállásuk miatt.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!