Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mutassam be a szüleimnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mutassam be a szüleimnek a barátomat? Félek hogy majd mit szólnak a korára

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja vele vagyok imádom őt ő is engem nagyon nagyon szeretem. Éjjel nappal csak rá gondolok. Nekem nagyon jó vele. A szüleim észrevették hogy milyen jó kedvem van mindig milyen boldog vagyok biztosak benne hogy valami fiú miatt, én megmondtam hogy igen fiú miatt és most látni akarják őt beszélni akarnak vele. 22 éves vagyok ő már 30
2020. márc. 18. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Jajj hát az semmi. Azt hittem több van köztetek. 😀 Esetleg előtte megemlítheted a szüleidnek, hogy milyen idős, hogy ne ott érje őket váratlanul, de a ti korotokban a 8 év nem sok.
2020. márc. 18. 10:04
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Nem repesnek az örömtől, de ez még talán elmegy.

Azt hittem, valami 35-40+ vén foszerrol van szó.

2020. márc. 18. 10:11
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Ez még nem olyan sok.
2020. márc. 18. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Mutassál otthon képeket róla.

Ez normális korkülönbség, nem lesz gond belőle.

2020. márc. 18. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
87%

Fuu, hát én is ezen agyaltam. Én 27 vagyok, párom 35🧐

Istenem.. Én is azt hittem valami 40evessel vagy. Úgy mutasd be mint egy 22 evést mutatná be.

2020. márc. 18. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Ki a faxt érdekel a véleményük? Nem ők élnek vele,nem nekik választottam. Annyira nem értem amikor kapcsolatok azon mennek félre hogy após anyós nem kedveli. És akkor mi van? Csapkodják magukat a földhöz,felnőtt ember vagyok,őt választottam,ha nem tetszik akkor amint összeköltözünk nem látnak többet és kész. (voltam hasonló helyzetben. közöltem anyámmal,hogy nem neki választottam,lehet kussolni.)
2020. márc. 18. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!