Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolattól teljesebbek, boldogabbak lettetek?
3-as válaszoló vagyok.
Tegnap a kora esti sötétedésben váratlanul rám köszönt az illető az utcán - munkából hazajövet. (Állítólag "megszokta", hogy a közelében vagyok...)
Ui: tovább szeretnék lépni! Van valaki, akinek sikerült VÉGLEG lezárni egy nagyon régóta romlófélben lévő "pár"-kapcsolatot? Milyen módszerek segítettek célba érni?!
Nyilván szükség van a baráti kapcsolatokra - szociális háló nélkül tényleg nem lehet hosszútávon TELJES életet élni.
Én ezt a "pár"-kapcsolatot SOKKAL SZIGORÚBBAN MEGHATÁROZOTT KERETEK KÖZÖTT működtettem volna tovább. De nagyon nem valószínű, hogy a másik fél erre hajlandó.
Ebben az esetben viszont már mindenképpen a továbblépés a megoldás - ha FELESLEGESEN ENERGIÁT ÉS IDŐT rabol egymástól a két fél.
14-es válaszoló voltam.
Azóta nem találkoztunk, hiszen nem keresem magamtól. A közös ismerősöknek sem teszek említést róla, mintha nem létezne - így próbálom a kísértést folyamatosan elkerülni, minimalizálni.
A lelkem mélyén azt érzem, hogy a SZAKÍTÁS SEGÍT, mert ha mélyebben belegondolok az elmúlt évekbe, ISZONYATOS, MÁR-MÁR ELVISELHETETLEN LELKI TEHERKÉNT JELENIK MEG BENNEM az egész ismerkedési folyamat utólag.
Ui: hiszek benne, hogy ilyen esetekben már csak a LEGSZIGORÚBB SZABÁLYOK FOLYAMATOS BETARTÁSA SEGÍTENE - jobbnak látom most elkerülni a fizikai és érzelmi kontaktust. Majd csillapodik idővel ez az érzés biztosan.
14-es és 17-es válaszoló voltam.
Amíg egyedül nem tudod hogyan lehetne boldognak, megelégedettnek lenni, addig fennáll annak veszélye, hogy ha lesz párkapcsolatod, majd rázúdulsz a másikra, minden pillanatban együtt szeretnél lenni vele és ezt van kapcsolat, amely nem bírja.
Tőle várnád mindig, hogy "tegyen boldoggá" stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!