Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék ebben a szituáció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ebben a szituációban?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút, akivel azóta már össze is jöttünk. Még soha nem volt barátom, viszont már tetszett több fiú. Mihelyst kiderült, hogy tetszik egy srác, a szüleim azonnal meg akarták nézni és mindig beszóltak rá, hogy ennek az orra nagy, kivel milyen baj volt, az is baj volt, ha nem volt végzettsége, magyarul minden. Meg hogy nehogy teherbe ejtsen stb. A vége az lett, hogy soha többet nem közöltem a szüleimmel, ha bejön valaki, vagy randizok, így ezt a mostani fiút sem. Pedig olyan jólesne szabadon felvállani egy egészséges kapcsolatot, de miattuk nem lehet, mert félek, hogy beszólnak rá vagy le akarnak beszélni róla, rossz véleményük lesz, ezáltal engem is leírnak majd. A srác már kérdezi hogy mikor mutatom be a családomnak, de én nem szeretném...annyira nem bírom, hogy nem lehet a szüleimmel őszintének lenni...mit tegyek?

19/L

2020. okt. 11. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén mond el neki, hogy ebben a helyzetben vagy.
2020. okt. 11. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel én is pont igy vagyok. Már nem engedek belátást az életem ezen területére.

Ha mindig csak a piszkalódás van vele, jobb hallgatni róla.

2020. okt. 11. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki, meg fogja érteni.

Neki csak te kellesz.

2020. okt. 11. 22:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon félek hogy unszimpatikussá válok neki a családom viselkedése miatt és szakít velem :( már hetek óta ezen őrlődöm hogy mit tehetnék
2020. okt. 11. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog magától megoldódni a helyzet igaz? Szóval vagy tiszta vizet öntesz a pohárba, vagy tovább söpörsz a szőnyeg alá, ami később még nagyobb gondot fog okozni. Készítsd fel a srácot, és essetek túl a találkozón. Ha tényleg szeret, akkor nem fog ezért elhagyni.
2020. okt. 11. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a szüleidnek mondd meg, hogy rosszul esik neked, ha leszólják a fiúkat, akik tetszenek.
2020. okt. 11. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:

A szüleid sosem fognak "leírni" mert a lányuk vagy akit szeretnek!

Igen, a szülők már csak ilyenek - a szemük fényének az épp' fényes karrier előtt álló, főorvos szülők gyerekét szeretnék, "jó családból származó rendes fiút" s valami kifogásuk mindig lesz. Ez van, ettől még megmondod nekik, hogy márpedig te szereted és a fiú is téged és "rendesen" bánik veled és pont. El fogják fogadni (ha nem akkor ott tényleg gond van - bele akarnak szólni az életedbe).

2020. okt. 12. 00:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!