Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy van az , hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az , hogy valaki állandóan szexel a másik meg életében nem szexel soha?

Figyelt kérdés
Normális ez?
2020. okt. 5. 11:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Húha de kemény vagy 10es lemelegezel grat
2020. okt. 5. 11:39
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Ezt nevezik természetes szelekciónak! Csak azok viszik tovább a genetikai anyagukat akik eléggé rátermettek, és a nők is inkább az ilyeneket választják, ezt nevezik "kémiának". Középkorban az ilyenek alkalmatlan gyenge férfiak még a felnőttkort sem érték meg.
2020. okt. 5. 12:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nem igazságos. Ennyi erővel ásd el magad, amiért megvan mindkét kezed és lábad, mert van, akinek nincs, és az mennyire nem igazságos.
2020. okt. 5. 12:49
 14/19 A kérdező kommentje:

Amúgy van egy elméletem miért így van , mert van a pozitív világ amit látunk es van a negatív amit nem látunk na most minnél inkább sikeres valaki a látható vilagban annál nagyobb lúzer a lathatatlanban.

Es fordítva aki sikeres a láthatatlanba az a lúzer/incel a lathatóban. Tehát aki a látható vilagban viszi tovább a génjeit tehát szaporodik mint a nyúl az a másik világban kihal

2020. okt. 5. 12:53
 15/19 A kérdező kommentje:
13 as igazad van hálásnak kell lennem azért amim van köszönöm , de en abban hiszek , hogy segíteni is kell azt akinek nincs lába
2020. okt. 5. 12:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Aha, csakhogy azzal, hogy "segítesz valakinek szexelni", egy másik érző embert használsz, ezt nem érted, és ezért nem szexelsz.
2020. okt. 5. 13:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akkor gondolom, te elosztogattad az összes pénzed karitatív szervezeteknek, mert a teljesség igénye nélkül sokkal jobb helyzetben vagy, mint a koraszülött gyerekek, a kóbor kutya, kóbor macska, rákosok, szájjal-lábbal festők, Down-szindrómások, alkesz szülők gyerekei, autisták stb-stb-stb.

Egy ember nem tud segíteni mindenkit, és nem is szabad ekkora terhet rakni egy emberre. És nem is lehet elvárni azt, hogy vki olyan emberrel dugjon, akitől hány, és az akivel való szeretkezést úgy éli meg, mintha megerőszakolnák.

Amúgy meg erre is van megoldás - nem véletlenül született meg a prostitúció intézménye.

2020. okt. 5. 13:08
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi az őszinteséged
2020. okt. 5. 13:09
 19/19 anonim ***** válasza:
84%

A sok szex igénytelenség kérdése is valahol. Vannak akiknek lyuk lyuk. Engem hlyének néztek sokáig, hogy miért nem dugtam minden szembe jövő nőt. Mert volt egy igényszintem! Milyen rosszul jártam, van egy bomba feleségrm, családom meg egy szuper életem 👍.

A mai napig sem jöhetne szóba a nők 95 százaléka, de már nem is érdekelnek.

A nőknek is van egy halmaza, akik a kisebbségi komplexusaik miatt odadobják magukat mindenféle jött ment hapsinak, akik meg azzal jönnek h mennyit szexelnek. Igazából nem is tudom melyik a szánalmasabb oldal! 😂

2020. okt. 5. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!