Miért van az ha valakinek soha semmi nem úgy alakul az életében ahogyan szeretné, és sz*rrá szivatja az élet állandóan?
Figyelt kérdés
Az ilyen ember mit ront el nagyon, míg sokaknak meg egy csomó minden összejön és nincs velük egyfolytában kicseszve?2017. márc. 25. 16:55
1/4 anonim válasza:
mert akkor nagyon unalmas lenne az élet, ha mindent amit akarunk és elképzelünk, az az ölünkbe pottyan.
Például nem lehetne kiírni egy kérdést arról, hogy miért szivat az élet...
2/4 anonim válasza:
Fejben dől el. Kamasz koromban én is úgy éreztem hogy szívat az élet és mindenki. Aztán nyári szünetben elképzeltem mindazt amit szeretnék ha úgy lenne. Úgy képzeltem el mint ha a jelen valóság lenne és átélem. A legszebb lánnyal jártam képzeletben. Ettől kezdve pálfordulat következett életemben, mert minden mintha arannyá változott volna. Persze csak akkor ha folyamatosan alkalmaztam a teremtő képzeletem. A suliban szín jeles lettem és még nevelőtestületi dícséretet is oda írtak a bizonyítvány végére. Valamint tanulmányi versenyeket nyertem. Továbbá a suliban a legszebb lányok kezdtek ismerkedni velem. A legmeglepőbb az az eset volt amikor azzal a legszebb lánnyal ismerkedtem meg akivel elképzeltem az együttlétet. Aztán később megjelent az Agykontroll c. könyv, aminek elolvasása után részben elmosolyodtam, mivel tulajdonképpen arra tanít hogy a fejünket ne csak sapka hordására használjuk. Meg arra a fontos dologra hogy vigyázz mit képzelsz el mert valóra fog válni. Ha a kudarc jár a fejedben akár félelem formájában akkor az fog megvalósulni. De ha a siker és ugyanolyan intenzitású de pozitív érzés formájában akkor a sikert sem fogod kikerülni. Aki ezzel nem ért egyet az vagy nem jól alkalmazta eddig a teremtő képzeletét, vagy nem is próbálta. Rohanó világunkban megfeletkezünk a fejünk használatától, még én is pedig ahogy írtam, előbb rájöttem mint az Agykontroll c. könyv megjelent volna.
3/4 anonim válasza:
En is pont ezen gondolkodom , sajnos vannak pechesek , nem jókor nem jókkal, nem jó helyen stb .
Tudom sokan szeretnek pálcát törni a pechesek felett magukat nyugtatva , h ilyen nincs mindenki maga tehet midenröl , jönnek a vádak . Pedig nem igy van.
Van , aki nem kap lehetöseget soha az elettöl. Jó lenne ha legalabb megértést es empatiat kapna a peches de még azt sem.
Van ilyen a tenyerjóslásban olvastam h " ellenségeimek gyözelme , káröröme , " tehat ellensegei gyöznek
4/4 anonim válasza:
Érdekes mert én is ezen gondolkoztam mostanában. Arra gondoltam, hogy ez olyan mint a kártyázás. Van, hogy csak rossz lapokat kapunk, más csak jókat, van aki jót is rosszat is. Ez viszont kiszámíthatatlan. A lényeg, hogy jól kell tudni játszani, még ha sz*r lapokat is oszt az élet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!