Állandóan nagy, gócos, gennyes pattanás alakul ki az államon. Mit lehetne vele kezdeni?
szia:) nekem is ugyanez volt a problémám nagyon sokáig. A világon mindent kentem rá, de semmi sem használt.
Ha budapesti vagy (és még gyerek/tini) menj el a Heim Pálba a bőrgyógyászatra. Az tény, hogy egy napot ott fogsz ülni, de olyan krémet adnak hogy másnapra egy darab pattanásod nem marad!! Remélem tudtam segíteni.
1.kerüld a vegyszeres termékeket!
Próbáld ki a teafaolajat.Csodaszer.
Házilag is készíthetsz pakolásokat (élesztő,szódabikarbóna) pont a Te bőrödnek való.
2.akármilyen nehéz ne nyomkodd!!!
+nézz utána a paleolit táplálkozásnak.ez nem diéta,valóban hatásos.Életmentő.Olvasd el a könyvet (könyvtárban biztos van Rob Wolf-Paleolit) Pattanásokról is ír.
Illetve én szoktam gőzöltetni kamillás vízben is az arcom.Boríts a fejedre egy törölközőt és lazíts.5-10 perc elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!