Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szerelembe esni? Kis túlzással akárkit megkapok akit szeretnék, nekem mégis ő kell.
Mások szerint nem olyan szép nekem mégis ő a legszebb.
Hogyan tudnám megérteni ezt a az
egész dolgot amit leírtam dolgot? Mert nekem már semmi ötletem nincs
Se vele, se nélküle.... kerülgetitek egymást de nem mertek belevágni. Ezer oka lehet az ő részéről miért nem akar elköteleződni. Vonzod, de lehet fél a kapcsolatoktól (korábbi csalódások, kötődési zavarok), te meg teljesen belezúgtál.
Tanács: ne erőltesd, ne kérd számon, hogy most jártok-e vagy sem. Egyszerűen legyél vele, mond azt neki, szeretsz vele lenni, s ajánld fel hogy részedről a "kötetlen laza" is belefér addig a határig és úgy ahogy neki jó. Idővel majd oldódni fog, s rájön hogy a komoly kapcsolat "nem harap". Ha ez sem segít... akkor te nem tudsz túl sok mindent csinálni, kivéve ha nem vagy képzett pszichológus.
Mondtad már neki, hogy szereted?
Ha igen, akkor ő most éppen kihasznál. (Persze ő ezt nem így fogalmazná meg, mondjuk te vagy a legjobb barátja vagy várja, hogy benne is fellobbanjon a láng vagy más hasonló önámító marhaság.)
Ha nem mondtad neki, akkor ne rajta kérd számon az elköteleződés hiányát. Jó eséllyel ő sem látja tisztán, hogy te mit akarsz.
Megismétlem: Ha nem mondtad neki, hogy szereted, akkor ne rajta kérd számon az elköteleződés hiányát. Jó eséllyel ő sem látja tisztán, hogy te mit akarsz.
A "nagyon fontos személy vagy számomra" lelombozó. Kb.: Nagyon fontos személy vagy számomra, de egyáltalán nem...
A csókodon meg csak azt érzi, hogy testileg kívánod. A "legyünk együtt" ugyanígy.
Ne kérj tanácsot, ha nem szándékozod megfogadni.
Te nem tanácsért jöttél ide, hanem önigazolásért, hogy te mindent jól csinálsz, a csaj a hibás. De nem így van. Szarul csinálod. Ébresztő!!!
Igen van magyarázat.bántalmazó fél viselkedik így, ahogy a lány. Random ad megerősítéseket, és közben taszít is el magától. Úgy működik mint egy szerencsejáték, ezért függőséget alakít ki benned. Traumakötés angolul trauma bond, nézz utána.
Sajnos az ilyen ember nem képes a szeretetre, amit tapasztalsz, az illúzió, maszk, megjátszás. Az ilyen ember belül üres, de ki tudja tapogatni, hogy milyen lenne a te ideális partnered, és ideig-óráig el tudja játszani. Majd utána elfogy benne az erő, és hisztériatik, veszekszik, ellök magától. Ezek annyira végzetesen sérült emberek, hogy gyógyíthatatlanok.mivel nincs valódi személyiségük, nem épült fel. Csak maszk az egész.egy másik férfival mást játszana.
"Nèma gyereknek, az anyja sem èri szavàt."
Szerelmet vallasz neki, ha viszonzott, akkor jöhet a következő szint. Ha nem, akkor tovàbb keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!