Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok szerelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szerelembe esni? Kis túlzással akárkit megkapok akit szeretnék, nekem mégis ő kell.

Figyelt kérdés
Egy olyan lányról van szó akivel kb havi szinten összeveszünk mégis utána mikor kibékülünk egymásnak jelentjük a világot mert én ezt nagyon is érzem amikor együtt vagyunk nem akar elszakadni tőlem. Viszont amikor felteszem neki a kérdést hogy járunk most vagy mi ez? Akkor mindig oldalazik a kérdés elől. Szemmel láthatóan nagyon is érdeklem őt mégsem akar kapcsolatot ami engem nagyon padlóra szokott küldeni. ;( Sok másik lánnyal össze tudnék jönni, de nekem mégis ő a mindenem és senki másba nem tudok szerelmes lenni.Nem értem hogy lehet ez.

2020. szept. 22. 21:53
 1/10 A kérdező kommentje:

Mások szerint nem olyan szép nekem mégis ő a legszebb.

Hogyan tudnám megérteni ezt a az

egész dolgot amit leírtam dolgot? Mert nekem már semmi ötletem nincs

2020. szept. 22. 21:55
 2/10 anonim válasza:
100%
Tudsz arról hogy volt e elötted kapcsolata?
2020. szept. 22. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Se vele, se nélküle.... kerülgetitek egymást de nem mertek belevágni. Ezer oka lehet az ő részéről miért nem akar elköteleződni. Vonzod, de lehet fél a kapcsolatoktól (korábbi csalódások, kötődési zavarok), te meg teljesen belezúgtál.

Tanács: ne erőltesd, ne kérd számon, hogy most jártok-e vagy sem. Egyszerűen legyél vele, mond azt neki, szeretsz vele lenni, s ajánld fel hogy részedről a "kötetlen laza" is belefér addig a határig és úgy ahogy neki jó. Idővel majd oldódni fog, s rájön hogy a komoly kapcsolat "nem harap". Ha ez sem segít... akkor te nem tudsz túl sok mindent csinálni, kivéve ha nem vagy képzett pszichológus.

2020. szept. 23. 00:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Mondtad már neki, hogy szereted?

Ha igen, akkor ő most éppen kihasznál. (Persze ő ezt nem így fogalmazná meg, mondjuk te vagy a legjobb barátja vagy várja, hogy benne is fellobbanjon a láng vagy más hasonló önámító marhaság.)

Ha nem mondtad neki, akkor ne rajta kérd számon az elköteleződés hiányát. Jó eséllyel ő sem látja tisztán, hogy te mit akarsz.

2020. szept. 23. 08:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Elmondása szerint volt neki kapcsolata. Mindketten felnőttek vagyunk egyébként. Mondani hogy szeretem ilyet nem mondtam még neki de tudatni szoktam vele hogy nagyon fontos személy számomra, stb. Például a csókjaimon biztos érzi és én is érzem az övén hogy nagyon sokat érez irántam. Viszont én már nem kérem tőle hogy legyünk együtt mert már kértem elégszer. Legszívesebben elfeledném őt hogy tovább tudjak lépni de nem megy. Mikor sokáig nem beszéltünk akkor próbáltam elfeledni. Más lányokkal csókólóztam, találkoztam velük, stb., viszont úgy éreztem hogy nem helyes amit csinálok és mikor megcsókoltam valamelyik lányt is olyan volt mintha egy falnak adtam volna puszit. Nem tudom hogyan van ebből kiút de néha úgy érzem hogy miatta soha nem fogok érezni semmit mások iránt. Ez pedig nagyon rossz érzés
2020. szept. 23. 08:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Megismétlem: Ha nem mondtad neki, hogy szereted, akkor ne rajta kérd számon az elköteleződés hiányát. Jó eséllyel ő sem látja tisztán, hogy te mit akarsz.

A "nagyon fontos személy vagy számomra" lelombozó. Kb.: Nagyon fontos személy vagy számomra, de egyáltalán nem...

A csókodon meg csak azt érzi, hogy testileg kívánod. A "legyünk együtt" ugyanígy.

Ne kérj tanácsot, ha nem szándékozod megfogadni.

Te nem tanácsért jöttél ide, hanem önigazolásért, hogy te mindent jól csinálsz, a csaj a hibás. De nem így van. Szarul csinálod. Ébresztő!!!

2020. szept. 23. 08:58
 7/10 anonim ***** válasza:
28%
Mert érzelgős homár vagy.
2020. szept. 23. 13:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem én nem ezért jöttem ide amiért te gondolod... Kíváncsi voltam hogy mivel lehet magyarázni ezt az egészet, hogy más volt-e már hasonló helyzetben, ha igen akkor meghalgattam volna a véleményét.
2020. szept. 24. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen van magyarázat.bántalmazó fél viselkedik így, ahogy a lány. Random ad megerősítéseket, és közben taszít is el magától. Úgy működik mint egy szerencsejáték, ezért függőséget alakít ki benned. Traumakötés angolul trauma bond, nézz utána.

Sajnos az ilyen ember nem képes a szeretetre, amit tapasztalsz, az illúzió, maszk, megjátszás. Az ilyen ember belül üres, de ki tudja tapogatni, hogy milyen lenne a te ideális partnered, és ideig-óráig el tudja játszani. Majd utána elfogy benne az erő, és hisztériatik, veszekszik, ellök magától. Ezek annyira végzetesen sérült emberek, hogy gyógyíthatatlanok.mivel nincs valódi személyiségük, nem épült fel. Csak maszk az egész.egy másik férfival mást játszana.

2020. szept. 25. 01:01
 10/10 anonim ***** válasza:

"Nèma gyereknek, az anyja sem èri szavàt."

Szerelmet vallasz neki, ha viszonzott, akkor jöhet a következő szint. Ha nem, akkor tovàbb keresel.

2020. szept. 25. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!