Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » El lehet kerülni hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet kerülni hogy valaki szerelembe essen?

Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés mert a sors furcsa játékos. Elöbb utóbb úgyis valakit elénk sodor az élet de nem lenne könnyebb ha nem kéne átélni a fájdalmat ? Én srácként eleget szenvedtem már amiért nem volt sose kölcsönös.. Ellen akarok állni ennek a dolognak ! Szépnek szép érzés csak közbe meg pokoli is !
2020. szept. 8. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Azért nem kell csüggedni, mert néhány lánynak nem jöttél be!

Próbálkozz ismét, de ne lovald be magad azonnal a szerelembe. Ismerkedjetek, és ha mindketten összhangban vagytok, akkor már be is állt a szerelem.

2020. szept. 8. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsod de már sajnos nem látok erre több esélyt
2020. szept. 8. 17:25
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Mert hányszor szenvedtél emiatt?

Lesz majd neked is, eljön, csak ne úgy állj hozzá, hogy nem lesz sosem, meg el kellene törölni a szerelmet, stb., nem lehet és ahol van szeretet, ott mindig lesz bánat is. Ez egy érzés, ami jön magától, ne aggódj.

2020. szept. 8. 18:26
 4/5 A kérdező kommentje:

háromszor ! Elöször életemben gyerekként de az valóba csak egy gyerekkori szerelem volt ami igy vissza gondolva nem is volt olyan komoly mint ahogy én azt éreztem ! jót mosolygok ha vissza gondolok ! legutóbbi két alkalommal viszont már mélyebenn fájt ez az érzés...Sokszor feltettem magamba a kérdést hogy MIÉRT nem lehet köztönk semmi ? miért nem kellek neki? Velem van a baj? Mit nem láthat bennem amit másban igen? Csak egy esélyt szerettem volna az életben mert soha nem volt még barátnőm 24 évem alatt!

De ez már nem érdekel ! Át értékeltem magamban ezt a dolgot !

Már belefáradtam ! ehhez az egyhez nincs már erőm hogy én nőért harcoljak mint azért a lányért aki miatt szenvedtem !!

Ő csak barátként tekintett rám ! És ez fura... Olyan mintha meleg haverja lettem volna ! igy utólag már igy gondolom!! szánalmas ! Én nem azt akarom hogy egy lány barátot lásson bennem mert barátot szerzek 100at !! Ez nagyon gáz !!!

Mindegy is már ! Én pár hónapja elmondtam neki az érzéseimet nem tudtam magamban tartani !! Még igy sem változtatott semmit a dolgokon..Azóta már nem tartom vele a kapcsolatot szándékosan pont ez miatt ! nem akarok újra bele mélyedni !!

Szóval nem akarok magam mellett senkit !! kezdek rá jönni hogy az egyedüllét sokkal jobb ! Hidd el tényleg jó !! Át tudod értékelni az életedet és fejlödni tudsz !! nem kell kötödj senkihez ! tudom azt mondják hogy társas lények vagyunk ! mindenkinek kijár hogy legyen párja de ha lehet én inkább nem szeretnék be állni a sorba !

2020. szept. 8. 19:50
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
3 az semmi, majd, ha lesz ez a szám 15-20,akkor kell változtatni. Természetesen nem kell mindenkinek párja legyen, van aki egyedül jól érzi magát, ez nem egy szabály. Ha úgy érzed fejlődj, ne kergesd a nőket, éld ki magad, utána lehet, hogy magától jön majd.
2020. szept. 9. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!