Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyen szerelembe estek vagy nem?
Tegyük fel elkezdődik egy normal ismerkedés annal gondolom,nem a futo kalandoknal.
Gondolkoztatok e azon h mi okozza h szerelembe estek?
Ez mindenkinél másmilyen, de még egy embernél is nagyok az eltérések, szituáció, adott ember(ek) hangulata stb. minden változtat rajta.
Én pl. eddig képtelen voltam rá. Lehet ezután is; ki tudja. De az is lehet, hogy nem.
Nem. De ha igen, akkor meg nagyon.
Nagyon ritkán fog meg valaki, de ha megfog, akkor meg nagyon. Két véglet.
Direkt kapcsolat céljából nem is tudtam sosem ismerkedni. Nem is mentek sosem a hagyományos randik, hogy találkozgassunk, hogy jobban megismerhessük egymást.
Jó h irogattok csak nem.tudom h férfi vagy nő válaszol meg h hány evesek vagytok.
Van valami összefüggés abban h ha valaki rajong értetek meg szépen banik veletek abba könnyű beleszeretni?
Tehát azt akartad írni, hogy: Köszi a válaszokat, de légyszi kort és nemet is írjatok már!
Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!