Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők ti könnyen szerelembe estek?
Abban az érdekes helyzetben vagyok, hogy társkeresőkön nagyon nehéz dolgom van férfikén ugye, ha a kereslet/kínálat arányt nézzük sok jobbat tudnak találni helyettem a lányok :D.
Viszont akivel sikerül elkezdenem társalogni ők elég sokáig szoktak beszélgetni velem, DE ha sikerül rávennem valakit arra, hogy skypon webkamozzunk (teljesen erotika mentesen csak, hogy lássa az ember a másik mimikáját, hogy nem-e fa arcal ül miközben azt a 8 sírva nevető fejet írta) onnantól kezdve már hajnalban írnak, meg éjszaka, meg késő éjszaka, ha nem tud aludni. És tényleg elég egyetlen 1-2 órás társalgás webcamon.
Szerintetek ez így a normális vagy inkább már csak a nagyon elkeseredett lányokat szoktam kifogni ? :D
Bocs, de ha ennyire nincs emberismereted, akkor a társkeresőzés nem a te műfajod...
Arról nem beszélve, hogy az, hogy szívesen beszélgetünk valakivel, még nagyon, de nagyon messze van a szerelemtől.
Akkor is ott van a hirtelen nagy pálfordulás kb. olyan érzés mintha egyik nap lese szarnának következőnaptól kezdve meg reggeltől estig társalogna és, ha nem érek éppen rá akkor pedig jön a sértődés meg ilyenek :D
Ilyeneket nem csinálok olyannal akivel csak szimplán "szeretek" beszélni ÉN legalábbis nem :)
"ha nem érek éppen rá akkor pedig jön a sértődés meg ilyenek"
Ez esetben neked kéne annyi eszednek lenni, hogy rövidre zárod az ismerkedést. Aki már az ismerkedési szakaszban a tulajdonának tekint, attól semmi jót ne várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!