Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Könnyen szerelembe esek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyen szerelembe esek, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem szerelem az amit érzek, csak szerethiány miatt van.

Ha megismerek egy csaj, minél jobban úgy hiszem hogy szerelmes leszek belé. Eddig akivel megismerkedtem néhány héten belül ez történt. Visszahúzódó típus vagyok.Ha egy lány többet beszélget velem, akkor hajlamos vagyok többet is gondolni.

Más is van ilyen helyzetben? Mit lehetne tenni?

Köszönöm aki megpróbál segíteni.

24F

2014. aug. 26. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Ted Mosby te vagy az?
2014. aug. 26. 12:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Ted had békén szegény magyarokat üdvözletel barney
2014. aug. 26. 12:15
 3/8 anonim ***** válasza:

En is ilyen vagyok,nagyon hamar megszeretek mindenkit

Csak lany vagyok

2014. aug. 26. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Amúgy én is ilyen vagyok... de már szerencsére nagyon rég boldog kapcsolatban

26/F

2014. aug. 26. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Adj a szerelemkvótádból másoknak, sokan örülnének neki! :D
2014. aug. 26. 12:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Nagy előny, hogy tisztában vagy ezzel a hibáddal. Sokan nem hajlandók észrevenni, még ha ksizúrja is a szemüket.

Tenni sajnos nemigen tudsz ellene, mindig azon leszel majd, hogy legyen melletted valaki, akit szerethetsz, s aki viszontszeret. Vígasztalásul elmondom, hogy ez a hibád nők szemében nagy előny. (Legalábbis, amíg nem tudnak róla.)

2014. aug. 27. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok , meglátok egy gyönyörű lányt és egyből beleszeretek , csak sajnos utánna mindig csalódok
2014. szept. 15. 23:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok én is, de nem adtam fel a reményt találni egy hozzám hasonló lányt. Próbáld ki, hogy egy kicsit tudatosan tartod a távolságot, ha hiányzik is, néha hagyod, ő keressen téged, ahogy engedsz magatoknak "csendes" napokat, mikor nem beszéltek és így van egyáltalán ideje, hogy hiányozz neki. Én például mindig vigasztalok, állandóan segíteni akarok, pedig az sem jó, az egészen atyáskodó tud lenni.

Szóval tudom mennyire nehéz "takaréklángra" tenni magad és az érzelmeid.

De te is biztosan rátalálsz majd a számodra megfelelő társra. Sok sikert! :-)

2014. szept. 16. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!