Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha teljesen beleőrültem egy "internetes-szerelembe"?
Kb. fél éve ismerkedtünk meg az interneten. Akkor teljesen megvoltam győződve arról hogy ő az igazi,mert eddig csak k.öcsög pasikkal találkoztam akik rendszerint átvertek,vagy pár hét után dobtak,de ez a fiú meg végtelenül megértő és kedves volt velem és külsőleg is teljesen az ízlésem szóval minden passzol.
Mostanában viszont igencsak felhígult a kapcsolatunk,régen mindennap órákat beszéltünk most már kevés a téma,és mintha a lelkesedés is befagyott volna. Monotonná vált a dolog,és csak most kezdett nekem is letisztulni a kép. Viszont még most is azt lesem hogy mikor jön fel msn-re,de már nagyon érzem hogy ennek semmi értelme. Elég sok km (kb. 300) választ el minket és ő konkrétan kijelentette hogy neki nincs pénze utazgatni. (Nekem nem okozna gondot,de mégse mondhatom hogy "héjj gyere már le az utazás felét én állom")
Kicsit elegem már van a helyzetből viszont valamiért nagyon ragaszkodom hozzá és nem tudnám megtenni azt hogy csak úgy szó nélkül letiltom minden honnan és megszakítok vele minden kapcsolatot.
De szeretnék már visszatérni a földre mert volt néhány fiú aki próbálkozott ez idő alatt de mindet elküldtem mindenfajta kamu szöveggel mert abba reménykedtem hogy ezzel a sráccal lesz valami...de még fél év után is semmi,és azt érzem hogy itt az ideje továbblépni. Kicsit szégyellem magam hogy elhittem ezt az maszlagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!