Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ha teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ha teljesen beleőrültem egy "internetes-szerelembe"?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve ismerkedtünk meg az interneten. Akkor teljesen megvoltam győződve arról hogy ő az igazi,mert eddig csak k.öcsög pasikkal találkoztam akik rendszerint átvertek,vagy pár hét után dobtak,de ez a fiú meg végtelenül megértő és kedves volt velem és külsőleg is teljesen az ízlésem szóval minden passzol.

Mostanában viszont igencsak felhígult a kapcsolatunk,régen mindennap órákat beszéltünk most már kevés a téma,és mintha a lelkesedés is befagyott volna. Monotonná vált a dolog,és csak most kezdett nekem is letisztulni a kép. Viszont még most is azt lesem hogy mikor jön fel msn-re,de már nagyon érzem hogy ennek semmi értelme. Elég sok km (kb. 300) választ el minket és ő konkrétan kijelentette hogy neki nincs pénze utazgatni. (Nekem nem okozna gondot,de mégse mondhatom hogy "héjj gyere már le az utazás felét én állom")

Kicsit elegem már van a helyzetből viszont valamiért nagyon ragaszkodom hozzá és nem tudnám megtenni azt hogy csak úgy szó nélkül letiltom minden honnan és megszakítok vele minden kapcsolatot.

De szeretnék már visszatérni a földre mert volt néhány fiú aki próbálkozott ez idő alatt de mindet elküldtem mindenfajta kamu szöveggel mert abba reménykedtem hogy ezzel a sráccal lesz valami...de még fél év után is semmi,és azt érzem hogy itt az ideje továbblépni. Kicsit szégyellem magam hogy elhittem ezt az maszlagot.

2012. ápr. 9. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Lepjed meg azzal hogy előzetes egyeztetés nélkül meglátogatod.
2012. ápr. 9. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2012. ápr. 9. 13:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát bocsánat tényleg elég zavaros. Szóval annyi a kérdés hogy érdemes-e fenntartani ezt a kapcsolatot vagy lépjek tovább.
2012. ápr. 9. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
ha nincsen legalább mondjuk havonta személyes kontakt, az megöl mindenféle érzelmet. a helyedben nem reménykednék, hiszen ő nem fog hozzád jönni, te meg nem ugrálhatsz fel hozzá. tessék a való életben ismerkedni és elfogadni a pasik meghívását, a pasi, akivel mélezgetsz, meg msn-ezel, félig csak kitalált álomkép neked, hiszen mivel személyesen nem ismered, nem tudod, hogyan viselkedik a való életben. ezért csak felruházod ezzel-azzal, ami tuti nem igaz. úgyhogy szerintem felejtsd el.
2012. ápr. 9. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy ugyanilyen lánnyal beszélek, tőle is pont 300km-re vagyok, de ő azt mondta állja az utazás felét. :D Komolyan..
2012. ápr. 9. 14:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát én is szívesen mondanám neki,de szerintem nem nekem kéne tenni az ajánlatokat...
2012. ápr. 9. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!