Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevált internetes társkereső oldal?
Szerintem a parom.hu egész jó.
Múltkor olyan pasit láttam fent..azóta is emlékszek a fejére. Elképesztően gyönyörű volt és ráadásul egyenruhás, wááá :D
Nem vagyok naiv kislány, a kép pedig nem egy modell pasasról készült, hanem egy egyszerű férfiről, különböző élethelyzetekből. Köze nem volt a beállított photoshopos képekhez.
Magam is meglepődtem, hogy egy ilyen férfi mit keres a társkeresőn, bár felteszem szexet, de szerintem jut neki bőven.
Nekem a randivonallal vannak a legjobb tapasztalataim. Ott azt állítják, hogy aki akar, az átlagosan 3 hónap alatt párt talál magának. Nálam éppen ennyi volt, míg ráakadtam a menyasszonyomra.
Tény, kell bele invesztálni egy kis pénzt (párezer Ft a platinum vagy milyen tagság), de megéri szerintem. A lényeg, hogy minél előbb találkozz a kiszemelttel, nem jó sokáig húzni, ráadásul nem kellemes, amikor a másik mégsem akar találkozni (mert mondjuk nem mer), és ez több hetes levelezés után derül csak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!