Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oldal ez a Twoo? Azon kívül hogy társkereső.
Figyelt kérdés
ez is kamu oldal? csak mert folyton küldenek meghívót.2011. dec. 25. 13:45
1/6 anonim válasza:
nem tom, de én is kaptam már meghívót.
(na gondolom ez most NAGYON hasznos válasz volt).
szép napot! :)
weeeeee......
2/6 Dényey Zsolt válasza:
Tűrhető oldal, még nincsenek olyan sokan, de gyarapszik.Azért küldözgetnek meghívókat, mert, ha beregizel, akkor a meghívó küldője ún. "gyémánttagságot" kap, amivel több mindent lehet elérni az oldalon
3/6 A kérdező kommentje:
oké köszi...akkor unokatesóm lebukott.. pedig már házas :D
2011. dec. 29. 19:04
4/6 anonim válasza:
jó oldal, viszonylag normális nők vannak rajta, nem azok a proli némberek, mint a love.hu-n, v. a freelove-on. Sok az értelmiségi, jól kereső mamóka is, tehát egy színvonalas, jó oldal. Ha nem fizetsz, akkor is viszonylag normálisan lehet használni.
5/6 anonim válasza:
normális nők??? LOL ezen szakadok
6/6 anonim válasza:
1. Televan befásult kiégett nőkkel
2. Ahoz hogy "normàlisan" használhasd, perkálnod kell egy csomò pénzt. (ez egy rablás fényes nappal)
3. Mikor direkt beàllítom hogy a településem környékén keressen partnert akkor is mindig az egész ország-bòl keres...
4. Kéretlen meghívokat küld mindenkinek ha kell ha nem
Egy életre megutàltam és kifogok lépni belőle
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!