Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen könnyen estek szerelembe?
Figyelt kérdés
Vagy akár milyen könnyen tetszik meg nektek valaki? Én sajnos úgy vagyok vele,hogy nagyon nagyon ritkán,akkor is reménytelen a dolog..és látok embereket,akiknek mindig van valakijük és boldognak tűnnek..nekem valahogy szinte lehetetlennek tűnik,hogy szerelmes legyek és az illető viszont szeressen
19/L
2012. okt. 9. 15:06
1/5 anonim válasza:
Vhogy én is így vagyok mint te.Elképesztően ritka az a lány akinél azt érzem hogy megfogott valami és mindenáron vele szeretnék lenni ... :)
2/5 anonim válasza:
Én is így vagyok. Eddigi életemben alig voltam szerelmes lányokba, az pedig még soha nem fordult elő, hogy ő is viszont szeretett volna. Volt egy-két rövidebb kapcsolatom, de ott igazából "csak" tetszett a lány, nem voltam szerelmes belé. Kezdem kissé úgy érezni, hogy ezt az egész szerelem dolgot nem nekem találták ki.
3/5 anonim válasza:
Nekem mindig könnyen megtetszik valaki. Persze ez esetek többségében nem is beszélek vele, így általában megmarad egy ilyen tetszés + álmodozás, de az egészen addig, amíg egy helyre járunk (gimi, egyetem, stb). Egy idő után nagyon irritáló...
4/5 anonim válasza:
Leírva ez így olyan szánalmas. :D Mondjuk amúgy is. Az utolsó voltam.
5/5 anonim válasza:
Könnyen, de ritkán, szóval ha valaki megfog, akkor az nagyon hamar lejön, és látom is, h érdemes-e folytatni vagy nem. De ez nem sokszor esett még meg velem. És most is úgy vagyok, h nem igazán tud senki érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!