Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyen szerelembe esem és ez baj. Ti hogy vagytok ezzel, titokban megcsaltátok már a páratokat?
én nem esek könnyen szerelembe. Az elsző szerelemre is 20 évet vártam. És nehezen akarok kiszeretni belőle.
Az meg a másik, ha megcsalod a párod, akkor miért vagy vele? Miért nem tartasz csak szeretőt és azt könnyebben elhagyhatod? :/
Sajnos igen, de az nem volt akkora titok. Nem terveztem, így alakult, sajnos.
21/F
tényleg nem tartozik nekünk felelettel.
De az egyenes út sokszor hosszabb és nehezebb is.
Attól mert valaki nem jellemes, had ne veregessük hátba ,akármiért is feledkezett meg a becsületéről!
Nem esem könnyen szerelembe.
Volt már, hogy beleszerettem valaki másba, miközben volt barátom. De nem sunnyogtam a háta mögött, odaálltam elé és megmondtam. Ő meg azt mondta, rendben, szakítsunk. Annyira nem viselte meg, tehát gyanítom, hogy benne is érlelődött már a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!