Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyen szerelembe esem és ez baj. Ti hogy vagytok ezzel, titokban megcsaltátok már a páratokat?
A jellem egy tudatos emberi magatartás. Tehát csak az egyén akaraterejétől és kitartásától függ. Mint a fogyókúra betartása.
A nagy szerelem egy érzés és a hormonok játéka, ezt nem lehet befolyásolni.
Szóval ha valakinek a jelleme nem tart sokáig ,akkor maga az ember bukott el.
5. vagyok!
Tényleg nem tartozok senkinek magyarázattal, hogy miért, vagy hogy alakult így. A lényeg, én tudom, hogy én hibáztam és ezt a párom előtt sem titkoltam. Valóban nem dicsekedtem el vele, de mikor rákérdezett, akkor nem sunnyogtam, nem hazudoztam és pláne nem tápláltam felé hamis reményeket. Tudtam és elfogadtam a következményeket. Ez van, így alakult.
A kérdés mi értesz megingás alatt.
Természetes, hogy az ember néha rendezi érzéseit és a gondolatait, hogy sorait rendezve újult erővel vesse bele magát az életbe. Igen megkísérthet a gondolat...
De az embert a cselekedetei határozzák meg döntő mértékben.
Semmi gond nincs, ha nem szereted a párod úgy mint kellene ,de joga van tudni, hogy érzel, hogy ő is eldöntse küzd értetek vagy inkább boldogul nélküled.
Tudom, hogy ez nem egyszerű játék és kimondottan nehéz fair játékosnak lenni, főleg akkor ha veled szemben nem mutatnak fair magatartást (!), de 22 évet magam mögött tudva azt mondom ,hogy még mindig nyílt tekintettel és egyenes gerinccel állok meg bárki előtt.
Ha mindig elnézzük a hibákat és keressük a kibúvót a vigaszt, a magyarázatot, akkor mi értelme ennek az egésznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!