Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelemből örökké?
Üdv!
Jelenleg barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt. Mindketten az elsők vagyunk minket komoly kapcsolat és szex terén is. És tökéletes a kapcsolatunk és a szex is.
Én 22/f ő 21/l.
Szerintetek lehet olyan hogy együtt fogjuk leélni az életünk?
Első szerelemből örökké tartó?
Vagy ha valaki van ilyen helyzetben, leírhatná történetét hogy ők is első szerelem stb. :)
Előre is köszönöm a hozzászólásokat és véleményeket. ;) :D
Lehet örökké. Akkor is lehetne, ha eddig soha nem lett volna ilyen. Mert az élet mindig új dolgokat csinál. Ezért van az, hogy végső soron mindenki csak a saját feje után mehet. Mert hiába történt ez meg ez itt meg ott. Lehet most majd más fog. Ezért van az is,hogy a legnagyobb tudósok sem tudják megjósolni még kicsit sem a jövőt. (különben már csilliárdosok lennének tőzsdéből,meg fogadásból)
Szóval hajrá. Akármi is lesz.
Én is 21L vagyok, barátom 25F és mi is 5 éve vagyunk együtt.
Szeretném hogy sokáig tartson, szeretem a páromat is, de inkább azt kívánom, hogy addig legyünk együtt, amíg boldoggá tesszük egymást. Ha ez nem is örökre, akkor inkább legyen 10-20 éves kapcsolat békés szétválással, mint egy 40-50 éves 20 év vitával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!