Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Anyagilag támogatnád a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagilag támogatnád a párod?

Figyelt kérdés
Ha a párod előállna azzal az ötlettel, hogy új szakmákat szeretne elvégezni, akkor támogatnád anyagilag? Örülnél neki,ha új dolgokba szeretne belevágni, és tőled kérne anyagi, illetve lelki támogatást? Partner lennél az álmai megvalósításában?

2020. szept. 19. 21:32
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
74%
Menj el dolgozni támogasd magad. Ja az nem megy...
2020. szept. 20. 15:04
 42/54 A kérdező kommentje:
Szépen kértem pár embert, hogy válogassa meg a szavait,mert én nem vagyok ilyen alpári és zavar!!! Ebben semmi kötekedés nem volt, az már egyéni probléma ha valakit elhagynak, de ettől még igenis vannak olyan férfiak akik hűségesek, attól hogy neked nem sikerült még más lehet boldog!
2020. szept. 20. 21:43
 43/54 anonim ***** válasza:
50%
Akkor támogatnám, ha köztünk már lenne olyan viszony ami úgymond bizalmi státuszú. Illetve ha arra az egyetemre menne, amire én is járok, annak örülnék. Viszont ez akkor legyen ilyen rendes elhatározás, hogy ezt elvállalta, ki is járja. Én is bevállaltam a 7 félévet úgy, hogy hacsak nem halok meg, elvégzem. Kivéve, ha lesz valami hatalmas baj. Ha ő ilyen lenne, az pozitívum. Viszont jobb lenne mentálisan támogatni, anyagilag max akkor, ha nagyon kell a pénz.
2020. szept. 20. 22:39
 44/54 anonim ***** válasza:
41%
Nagy még a rózsaszínköd kérdező,majd elmúlik... aztán hideg vizet ihatsz a pénzedre. Majd rájössz
2020. szept. 20. 22:46
 45/54 A kérdező kommentje:
5 év után erősen kétlem, szóval fogadd el, hogy van boldogság is a Földön, nem csak keserűség.
2020. szept. 20. 23:22
 46/54 anonim ***** válasza:
5 ev az semmi.
2020. szept. 21. 05:53
 47/54 anonim ***** válasza:
62%
5év után is hagytak már el valakit. Na hagyjuk is ,tudod mit add oda az összes pénzed ,ha hülye vagy ,a kutyát nem érdekli. Aztán ne gyere ide sírni. Jaj átvertek és kihasználtak...
2020. szept. 21. 08:16
 48/54 A kérdező kommentje:
#47 Közös megegyezéssel véget érhet a kapcsolat, ez tény, de "elhagyni" soha nem fog, szó nélkül pláne nem. És képzeld nem a páromnak kell a pénz hanem nekem, esküvősz. tanfolyamra, de például ezt meg sem kérdezted, mert sokkal fontosabb a férfiak gyalázasa mint a lényeg amiért megszületett a kérdés. Őszintén remélem hogy találsz egy normális férfit, bár ilyen hozzáálassal, és alpári stílussal nem lesz egyszerű.
2020. szept. 21. 12:30
 49/54 anonim ***** válasza:
38%

Gondoltam ,amúgy hogy neked kell a pēnz mivel te tetted fel a kérdést ,hülye nem vagyok 😂

5év után nem hagyhat el haha hol élsz te kérdező.😂😂 Pl :Mészáros Lölő hány év után hagyta ott az asszonyt. Gondolkodj már kicsit te ostoba . Nem baj majd megtanulod rájössz majd ,csak nehogy késő legyen majd!! Jön majd egy új fiatal p..a te repülsz is. A kutyát nem fogja érdekelni ,hogy 10éve vele vagy jaj de álom világba élsz még. 😂😁 hány éves vagy 16?

2020. szept. 21. 12:38
 50/54 A kérdező kommentje:

#49 "tudod mit add oda az összes pénzed ,ha hülye vagy ,a kutyát nem érdekli. Aztán ne gyere ide sírni. Jaj átvertek és kihasználtak..."

Szerintem ne égesd magad tovább,ennyi is bőven elég volt! Sajnos te nagyon súlyos mentális betegséggel küzdesz, keress fel egy szakembert mert sokkal rosszabb lesz.

2020. szept. 21. 12:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!