Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Anyagilag támogatnád a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagilag támogatnád a párod?

Figyelt kérdés
Ha a párod előállna azzal az ötlettel, hogy új szakmákat szeretne elvégezni, akkor támogatnád anyagilag? Örülnél neki,ha új dolgokba szeretne belevágni, és tőled kérne anyagi, illetve lelki támogatást? Partner lennél az álmai megvalósításában?

2020. szept. 19. 21:32
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
82%
Ha már sok éve együtt vagyunk és egy csapatot, egy családot alkotunk, akkor igen. De ha nem rég kezdtük a kapcsolatunkat, akkor nem.
2020. szept. 20. 10:00
 22/54 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Nem adok pénzt egy idiótának se. Aztán majd lelép szó nélkül ,a pénz meg úszott,hülye nem vagyok
2020. szept. 20. 10:04
 23/54 anonim ***** válasza:
67%
Természetesen.
2020. szept. 20. 10:17
 24/54 anonim ***** válasza:
53%
Aki azt írja, hogy nem, annak minek pár? Bár gondolom nincs neki, mert miből lenne?
2020. szept. 20. 10:24
 25/54 anonim ***** válasza:
14%
Ő se adott nekem sose semmit. En miert adjak? Főleg 1hónapos kapcsolatnál,hülye nem vagyok. Bár te tőlem kiadhatsz a hülye pasinak millákat is a francot érdekli én nem pocsékolok pénzt egy mocskos férfira sem. Max ha 10éve együtt vagyunk kap 10ezer ft-ot és ennyi
2020. szept. 20. 10:46
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

24. Azért ez nem ilyen fekete meg fehér.

Pl. attól függ mióta vannak együtt, pl. egy 10 éves kapcsolat vagy házasságnál alap.

De ha fél-egy éve vagyok valakivel, biztosan nem én fogom megtámogatni anyagilag a több éves tanulását. Aztán meg mi van, ha lelép? Értem én, hogy szerelem, de azért balek nem vagyok!

Lelki támogatást nyújtok neki, de anyagilag oldja meg ő magának, mivel nem nekem tanul!

2020. szept. 20. 10:56
 27/54 anonim ***** válasza:
15%
Így van a legtöbb pasi görény és lelép szó nélkül ,mert gusztustalan görény az összes!! Aztán én meg hideg vizet ihatok a pénzemre. Támogassa a jó édesanyja az álmaiban vagy álmodozzon tovább , a kutyát nem érdekli. Engem vertek már át párszor,úgyhogy egyik se érdemel egy fityinget se még lelki támaszt se!! Szarok rájuk!!
2020. szept. 20. 11:01
 28/54 anonim ***** válasza:
33%
Aki nem támogatná a párját, ő ugye nem csodálkozik majd azon, ha a párja egyedül megoldja, majd utána lelép, mondván: Minek legyek veled, ha nem számíthatok rád? Csoro.
2020. szept. 20. 11:20
 29/54 anonim ***** válasza:
44%
Es ő támogatott engem valaha is valamiben??? Nem!! Akkor mi a kérdés!! Szerintem egy 1hónapos kapcsolatot te se támogatnál még egy fél evest se. Lelép menjen isten hírével,magyarán akkor csak a pénzem kellett neki... amúgy is mar megszoktam ,hogy mindegyik pali lelép!! Ezért támogassam?? Ugye ezt te se gondolod komolyan!!
2020. szept. 20. 11:30
 30/54 anonim ***** válasza:
71%
28. Vicces, hogy az hívná "csóró"-nak a másikat, aki a saját tanulásánál a párjától várna anyagi segítséget. Ezt nevezik önoltásnak.
2020. szept. 20. 11:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!