Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok gondolkoztatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok gondolkoztatok már azon, hogy jó lenne ha támogatna anyagilag a párotok?

Figyelt kérdés
Szerintem ez a dolog működik, tudnék erről sokat mesélni.

2016. okt. 31. 23:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem bírnám elviselni! Mint ahogy a szeretet nélküli kapcsolatot sem .. !!,
2016. okt. 31. 23:33
 2/17 anonim válasza:
91%
mennyivel és minek?lol
2016. okt. 31. 23:36
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
attól hogy egy csajt támogatok cserében egy kis nyelvjátékért,,még nem lesz a párom, egyébként müködik.
2016. okt. 31. 23:47
 4/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem vagyok rászorulva...
2016. okt. 31. 23:50
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Ez a "gavallér úr diáklányt keres" című performansz? Neeeeem, ennél sokkal büszkébb és okosabb vagyok. Tudok magamnak is pénzt keresni. Hogy pediglen szerelem nélkül szopkodjam valakinek a golyóit... Hát, biztos van sok ilyen ostoba lotyó, de nem tartozom közéjük. Szerencsére.
2016. nov. 1. 08:37
 6/17 anonim ***** válasza:
79%

Az, hogy minden érzelemtől mentesen...na azt nem kérem, köszönöm.

Több mint egy éve együtt élünk, nemrég elvesztettem a munkám, de már 7.-én kezdek dolgozni.Eddig mit kellett volna a páromnak csinálnia?Ő eszik a közös asztalnál, én meg nézem?Igen, mindenben támogat és segít.De köztünk kapcsolat van, nem kevés érzelemmel.Ebben a formában elfogadható.

31N

2016. nov. 1. 09:15
 7/17 anonim ***** válasza:
30%
nem vagyok rászorulva, mindketten elég jól keresünk, vicces is lenne
2016. nov. 1. 09:38
 8/17 anonim ***** válasza:
45%
Soha nem gondolkodtam azon hogy BÁRKI támogasson anyagilag. Nekem erre nincs szükségem, és kb leköpném magam, ha rászorulnék. Felnőtt ember vagyok, ha pénz kell, dolgozom, ha még több pénz kell, még többet dolgozom, vagy keresek egy jobb munkahelyet. Ennyi.
2016. nov. 1. 09:51
 9/17 anonim ***** válasza:
71%

A párom támogat anyagilag, hol ő vásárol be, hol én... Vagy mire gondolsz? :D

Több támogatásra nincs szükségem, mivel többet keres, kicsit többet is ad bele a közös dolgainkba, de arra nem vágyom, hogy elhalmozzon ajándékokkal, vagy adjon egy 10-est, hogy vegyek magamnak belőle valami szépet.

2016. nov. 1. 11:29
 10/17 anonim ***** válasza:
69%

Engem támogat, mert elvesztettem a munkám. Teljesen természetes NEKI, hogy amíg nem találok másikat, addig nekem csak minimál kiadásaim legyenek (pl. TB., meg intim cuccok), a többit ő állja.

Ugyanez viszont fordítva is igaz, mikor neki nem volt fél évig állása, rám tamaszkodtunk.

2016. nov. 1. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!