Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok gondolkoztatok már azon, hogy jó lenne ha támogatna anyagilag a párotok?
Az, hogy minden érzelemtől mentesen...na azt nem kérem, köszönöm.
Több mint egy éve együtt élünk, nemrég elvesztettem a munkám, de már 7.-én kezdek dolgozni.Eddig mit kellett volna a páromnak csinálnia?Ő eszik a közös asztalnál, én meg nézem?Igen, mindenben támogat és segít.De köztünk kapcsolat van, nem kevés érzelemmel.Ebben a formában elfogadható.
31N
A párom támogat anyagilag, hol ő vásárol be, hol én... Vagy mire gondolsz? :D
Több támogatásra nincs szükségem, mivel többet keres, kicsit többet is ad bele a közös dolgainkba, de arra nem vágyom, hogy elhalmozzon ajándékokkal, vagy adjon egy 10-est, hogy vegyek magamnak belőle valami szépet.
Engem támogat, mert elvesztettem a munkám. Teljesen természetes NEKI, hogy amíg nem találok másikat, addig nekem csak minimál kiadásaim legyenek (pl. TB., meg intim cuccok), a többit ő állja.
Ugyanez viszont fordítva is igaz, mikor neki nem volt fél évig állása, rám tamaszkodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!