Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok gondolkoztatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok gondolkoztatok már azon, hogy jó lenne ha támogatna anyagilag a párotok?

Figyelt kérdés
Szerintem ez a dolog működik, tudnék erről sokat mesélni.

2016. okt. 31. 23:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Arra gondolok hogy van penzem, jol keresek es nem bonyolodom bele komoly kapcsolatba, viszont a lany megkap mindent.
2016. nov. 1. 22:00
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

Én szívesen benne lennék egy ilyen kapcsolatba.

Később dolgozni se járnék csak a gyerekekkel lennék, főznék, mosnék, takarítanék...

Legjobb lenne a világon

20/L

2016. nov. 2. 23:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Most errol az a tinderes csaj jutott eszembe, aki mar rogton azzal inditott, mikor megkerdeztem, hogy mi celbol van fent, hogy anyagi tamogatast keres. :DDD

Egy ertelmes mondatot nem tudott megfogalmazni egyebkent.

2016. nov. 10. 19:32
 14/17 anonim ***** válasza:

ha lenne párom, csak akkor kérnék tőle kölcsön(!!!) ha én például valami nemvárt kiadás miatt megszorulnék. nem keresek túl sokat, de persze amint megjönne a fizetésem, vissza is adnám a tartozásom.

elég rosszul érezném magam, ha egy férfi mindenáron támogatni akarna anyagilag.

23L

2016. nov. 21. 18:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Én benne lennék megfelelo tamogatasert
2016. nov. 28. 21:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok, de benne lennék, hogy egy nő anyagilag támogasson :D
2016. dec. 26. 19:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Szeretném, ha gazdag férjem lenne, de szeretném, ha szerelmesek lennénk egymásba. Tehát hogy legyen kedves, határozott, vicces, okos ÉS gazdag. Ezek közül csak gazdag nem vagyok.

Ahhoz úgyse vagyok bevállalós, hogy "szerető" legyek. De érzelmeket nem akar senki.

2016. dec. 26. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!