Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok gondolkoztatok már azon, hogy jó lenne ha támogatna anyagilag a párotok?
Én szívesen benne lennék egy ilyen kapcsolatba.
Később dolgozni se járnék csak a gyerekekkel lennék, főznék, mosnék, takarítanék...
Legjobb lenne a világon
20/L
Most errol az a tinderes csaj jutott eszembe, aki mar rogton azzal inditott, mikor megkerdeztem, hogy mi celbol van fent, hogy anyagi tamogatast keres. :DDD
Egy ertelmes mondatot nem tudott megfogalmazni egyebkent.
ha lenne párom, csak akkor kérnék tőle kölcsön(!!!) ha én például valami nemvárt kiadás miatt megszorulnék. nem keresek túl sokat, de persze amint megjönne a fizetésem, vissza is adnám a tartozásom.
elég rosszul érezném magam, ha egy férfi mindenáron támogatni akarna anyagilag.
23L
Szeretném, ha gazdag férjem lenne, de szeretném, ha szerelmesek lennénk egymásba. Tehát hogy legyen kedves, határozott, vicces, okos ÉS gazdag. Ezek közül csak gazdag nem vagyok.
Ahhoz úgyse vagyok bevállalós, hogy "szerető" legyek. De érzelmeket nem akar senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!