Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti gondolkoztatok már ezen? F
Hogy ha bárhol vagy,körbenézel és a nők nagyrészének volt már vagy a kezében vagy a szájában pénisz? Pl. ülsz a buszon,metrón vagy sétálsz utcán,ide-oda mennek az emberek,ránézel egy nőre,még talán tetszik is és akkor hirtelen eszedbe jut,hogy lehet tegnap a barátja pont ráélvezett arra az arcra,amelyet most te szépnek találsz. Vagy a főiskolán,egyetemen,munkahelyen beszélgetsz nőtársaiddal,nevetve,jó hangulatúan meséli a napját közben lehet,hogy előző nap szanaszét kefélték és a végén a szájába élveztek vagy a melleire.
Tudom,hogy a szex természetes dolog és része az életnek,de nekem ez a dolog egy kicsit furcsa és ellentmondásos.
Sőt,a z is eszembe jut, hogy tömegközlekedésen hány f_szt fogok meg közvetetten.
26/F
#5: vagy mikor adsz két a puszit a női ismerőseidnek :D
Sose tudod meg mi került arra az arcra korábban :D
Nem puszilkodok, sőt, nőkkel kezet se fogok.
Emiatt verem pl bal kézzel, hogy másoknak ne emiatt kelljen aggódniuk....XDDDD
Nekem is eszembe szoktak ilyenek jutni.
De vannak akikről elképzelni se tudom, hogy szoktak szexelni, pedig biztos.
Például a páromról se tudtam elképzelni valamiért, de mostmár tuti, hogy szokott. :DDD
Jujjj. Tényleg elég gyerekes dolog. 4 esselegyetértek.
Vagy szexhiányosak vagytok...
Ez a két verzió!
Persze nekem us eszembe jut hogy a férfiak hány százaléka mos kezet pisi után...de azért sz más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!