Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti gondolkoztatok már ezen? F
Hogy ha bárhol vagy,körbenézel és a nők nagyrészének volt már vagy a kezében vagy a szájában pénisz? Pl. ülsz a buszon,metrón vagy sétálsz utcán,ide-oda mennek az emberek,ránézel egy nőre,még talán tetszik is és akkor hirtelen eszedbe jut,hogy lehet tegnap a barátja pont ráélvezett arra az arcra,amelyet most te szépnek találsz. Vagy a főiskolán,egyetemen,munkahelyen beszélgetsz nőtársaiddal,nevetve,jó hangulatúan meséli a napját közben lehet,hogy előző nap szanaszét kefélték és a végén a szájába élveztek vagy a melleire.
Tudom,hogy a szex természetes dolog és része az életnek,de nekem ez a dolog egy kicsit furcsa és ellentmondásos.
Pff, hogy a ferfiak hanyszor mosnak kezet WC utan?! Az egyetemen es a fovarosi konyvtarban is rendszeresen azzal szembesulok a mosdokban, hogy a lanyok eppen csak par csepp vizet frocskolnek a kezukre, aztan lepnek is ki az ajton... nem ertem, hogy ilyen helyeken, ahova kulturalt emberek jarnak elmeletileg, hogy nem szegyenlik magukat. Undoritoak es nagyon sokan vannak.
De hogy a kerdesre is valaszoljak: en azon vigyorgok neha, hogy szerintem a kornyezetem el sem tudna kepzelni rolam - egy kedves, aranyos, nem tul szep, visszahuzodo es szemuveges - lanyrol, hogy milyen jol sz^pok. :D Talan meg azt is hiszik egyesek pl idegenek, hogy szuz vagyok, mivel fiatalabbnak latszom a koromnal.
23L
Kérdező: nem gondoltam még ilyenekre, de miattad m,ost már lehet hogy fogok :DD
Amúgy nincs ezzel gond, az lenne baj ha mindenki kis prűd szüzi lenne..
én azon gondolkozok hogy 23 centim van és magányos vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!