Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Anyagilag támogatnád a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyagilag támogatnád a párod?

Figyelt kérdés
Ha a párod előállna azzal az ötlettel, hogy új szakmákat szeretne elvégezni, akkor támogatnád anyagilag? Örülnél neki,ha új dolgokba szeretne belevágni, és tőled kérne anyagi, illetve lelki támogatást? Partner lennél az álmai megvalósításában?

2020. szept. 19. 21:32
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%

#28: Én eleve nem várnám el, hogy kifizesse vagy évekig eltartson.

Sok éves kapcsolatban, házasságban egy munkma melletti tanfolyam esetleg, de

nappali tagozaton évekig senkit nem fogok eltartani és nekem se jutna eszembe ilyen kérés.

N

2020. szept. 20. 11:31
 32/54 anonim ***** válasza:
76%

"Csoro."

Ő a csóró? Hiszen neked nincs pénzed :D

2020. szept. 20. 11:32
 33/54 anonim ***** válasza:
33%
Ostoba aki azt mondja hogy igen
2020. szept. 20. 11:34
 34/54 anonim ***** válasza:
67%

"ha a párja egyedül megoldja, majd utána lelép"

Hát inkább így lépjen le (ha neki ezen múlna), minthogy támogattam, és úgy koccol.

Mert kb. mindkettőre ugyanakkora azt esély.

2020. szept. 20. 11:36
 35/54 anonim ***** válasza:
75%
34 ott a pont. Ha lelép csak a pénzem kellett neki. Én vagyok a csóró mert nem adok neki 100ezreket? Hát akkor ő mi ? Neki sincs pénze ..mcsak könnyű mástól kunyerálni (ingyenélő)... lépjen csak le ,legalább pénzt nem bukok,csak egy kretén ingyen élőt!!
2020. szept. 20. 11:40
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

Én nem támogatnám anyagilag, és fordítva sem várnék el ilyesmit.

24F

2020. szept. 20. 11:54
 37/54 A kérdező kommentje:
Van néhány női válaszoló,aki olyan alpári, hogy nem csodálkozom azon hogy a párja lelépett tőle/tőlük. Hölgyeim, értem én hogy csalódottak, mérgesek vagytok arra az egy bizonyos férfire, de attól még nem kell az egész férfi nemet ócsárolni! Nőként én szégyenlem magam a kirohanásotok miatt! Elég egy egyszerű, kulturáltan megfogalmazott Nem! Aki felnőtt ember módjára írt egy választ, azt nagyon szépen köszönöm! :)
2020. szept. 20. 14:50
 38/54 anonim ***** válasza:
0%
Elmondtuk egyszer ,hogy nem . De te tovább kötekedsz,de ócsárolom őket,mert egyik sem jobb a másiknál!!
2020. szept. 20. 14:53
 39/54 anonim ***** válasza:
Már a múlkor is megírtuk, hogy nem várhatod el a barátnődtől hogy évekig eltartson. Tanulj munka mellett.
2020. szept. 20. 15:00
 40/54 anonim ***** válasza:
Ja, és maga a kérdés sem helyes, mert a te esetedben nem anyagi támogatásról, hanem évekig való eltartásról van szó.
2020. szept. 20. 15:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!