Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom, hogy Ő az igazi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy Ő az igazi?

Figyelt kérdés

Elég fiatalon megtaláltam a párom és már 7 éve, hogy együtt vagyunk, illetve azóta már össze is költöztünk. Szeretem nagyon, s ha valahova megyek nélküle, akkor hiányzik. Ha bármi van, akkor vele szeretném megosztani legelőször. Minden nap van valami apróság, amivel kimutatjuk az egymás iránt érzett szeretetet (ölelések, séták, különböző programok, viccelődések).

A probléma talán évekkel ezelőtt kezdődött, amikor külföldre szerettünk volna költözni, meg is beszéltük, majd úgy döntött, hogy mégsem. Akkor a szakítás szélén voltunk, de nagyon sírtunk mindketten, hát végül maradtam én is (már a szülővárosunkból sem szeretne elmenni)... Néha örülök neki, azonban van, hogy inkább elvágyódom.

Nagyon nehéz, van, hogy lehetetlen vele normálisan megbeszélni egy adott problémát, mert nem hajlandó végighallgatni a másikat, és sokszor ott bánt meg, ahol a legjobban fáj, bár sosem mond olyat, hogy nem szeret, tehát ne ilyenekre gondoljatok.

Mielőtt összejöttünk teljesen más személyiség voltam, most már sokkal reálisabban látom a dolgokat. Nem tudom, hogy a régi énem az, aki túl nagyravágyó volt, vagy a mostani túl snassz.

A szex is kissé kényes téma, mert ugyan mindig jó, de mégsem az igazi. Megannyi alkalommal megmutattam/elmagyaráztam, hogy hogyan élvezném a legjobban. Főként ilyenekre gondolok, hogy legyen határozott, ne mindenről azt mondja, hogy "de így jó lesz", "mindegy", hanem mondja, hogy "ez meg az így lesz most és kész", de nem tudja vezetni a dolgokat :D

Abban is eltérőek vagyunk, hogy én nagyon szeretek utazni, más országokban járni, őt ez egyáltalán nem érdekli.

Illetve ő az első komoly kapcsolatom, és folyamatosan azon kattogok, hogy mi van, ha később megbánom, hogy nem tapasztaltam mással. Egyszerűen nincs viszonyítási alapom. Ha lehetne dönteni, akkor talán az lenne a legjobb, ha mostani fejjel ismerem meg, és jövünk össze, nem pedig olyan fiatalon. Tudom róla, hogy ő egy biztos társ egy életen át.

Azt ne írjátok, hogy ha már felmerült bennem a kérdés, akkor ez veszett ügy, mert tudom, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Azt viszont nem tudom, hogy milyen gyakran egészséges átértékelni az adott párkapcsolatot?

2020. szept. 16. 12:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát itt lefőtt a kávé rendesen. Neked elszállt és gyerekes igényeid vannak még hét év után is. Persze hogy nem akarja,hogy még a szexben is extrát kelljen nyújtania.

Megöregedtetek egymás mellett a legszebb fiatal éveitekben. Igazából ahogy most vagytok, csak ti tudjátok elviselni a másik hülyeségét,de ez nem azt jelenti, hogy együtt kéne maradni.

Neked visszább kéne venni,neki meg kinövesztenie a tökeit.

Egyikőtök sem az igazi, senkinek.

2020. szept. 17. 01:50
 12/14 A kérdező kommentje:

#8 Ő biztos nem fog velem szakítani. Most mondhatod, hogy naív vagyok, de ismerem

#11 Nem hiszem, hogy gyerekes vagy bármiféle extra igényem lenne... 22 éves vagyok, nem 70

2020. szept. 17. 15:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#8-as vagyok.

Én is ezt hittem, ne kergess hiú ábrándokat.

Az utolsó pillanatig szerelmes szemekkel nézett rám, mégis egyik napról a másikra úgy döntött, hogy egy kapcsolat már csak teher neki és egyedül megy tovább.

Csak szólok, nehogy koppanj. Jobb, ha soha semmit nem veszel biztosra, mert ami benne van, azt ő érzi és tudja, nem te.

2020. szept. 17. 16:39
 14/14 anonim ***** válasza:
53%

Elég fiatalon megtaláltam a párom és már 7 éve, hogy együtt vagyunk, illetve azóta már össze is költöztünk. Szeretem nagyon, s ha valahova megyek nélküle, akkor hiányzik. Ha bármi van, akkor vele szeretném megosztani legelőször. Minden nap van valami apróság, amivel kimutatjuk az egymás iránt érzett szeretetet (ölelések, séták, különböző programok, viccelődések).

#1:Eddig egy felnőtt látásmódja.

A probléma talán évekkel ezelőtt kezdődött, amikor külföldre szerettünk volna költözni, meg is beszéltük, majd úgy döntött, hogy mégsem. Akkor a szakítás szélén voltunk, de nagyon sírtunk mindketten, hát végül maradtam én is (már a szülővárosunkból sem szeretne elmenni)... Néha örülök neki, azonban van, hogy inkább elvágyódom.

#2: Felnőtt személyiség tudja,hogy maga elől nem költözhet el.

#3: Az alapvető igényekhez teljesen elég egy átlagos hazai bér.

Nagyon nehéz, van, hogy lehetetlen vele normálisan megbeszélni egy adott problémát, mert nem hajlandó végighallgatni a másikat, és sokszor ott bánt meg, ahol a legjobban fáj, bár sosem mond olyat, hogy nem szeret, tehát ne ilyenekre gondoljatok.

#4:Ez így biztosan sántít. Pontosan tudja,mivel van már megint világfájdalmad,ami vagy túlzott,vagy nem tud vele mit kezdeni.

Mielőtt összejöttünk teljesen más személyiség voltam, most már sokkal reálisabban látom a dolgokat. Nem tudom, hogy a régi énem az, aki túl nagyravágyó volt, vagy a mostani túl snassz.

#5: Lehullott a rózsaszín szemüveg? Sem a szerény ,sem a fölnőtt emberek nem hordanak ilyet.

A szex is kissé kényes téma, mert ugyan mindig jó, de mégsem az igazi.

#6: Nem akar megbántani,mert hozzáállás beli problémáid vannak,vagy őstehetségtelenség vagy.

Megannyi alkalommal megmutattam/elmagyaráztam, hogy hogyan élvezném a legjobban.

#7: Tényleg ilyen elvárások mellett önfeledt öröm a szex.

Főként ilyenekre gondolok, hogy legyen határozott, ne mindenről azt mondja, hogy "de így jó lesz", "mindegy", hanem mondja, hogy "ez meg az így lesz most és kész", de nem tudja vezetni a dolgokat :D

#8: Maximalista vagy mint egy kiskamasz.

Abban is eltérőek vagyunk, hogy én nagyon szeretek utazni, más országokban járni, őt ez egyáltalán nem érdekli.

#9: Ilyen hétköznapok mellett egy utazást szponzorálni a megaláztatás újabb lépcsője.

Illetve ő az első komoly kapcsolatom, és folyamatosan azon kattogok, hogy mi van, ha később megbánom, hogy nem tapasztaltam mással. Egyszerűen nincs viszonyítási alapom.

#10:Van viszonyítási alapod, pletykák a fodrásznál, közösségi oldalak,csajos sorozatok,stb,stb.

Ha lehetne dönteni, akkor talán az lenne a legjobb, ha mostani fejjel ismerem meg, és jövünk össze, nem pedig olyan fiatalon. Tudom róla, hogy ő egy biztos társ egy életen át.

#11: Ilyen szintű problémák mellett bizonyos,hogy nem.

Azt ne írjátok, hogy ha már felmerült bennem a kérdés, akkor ez veszett ügy, mert tudom, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Azt viszont nem tudom, hogy milyen gyakran egészséges átértékelni az adott párkapcsolatot?

#12: Amikor valaki "átértékel" legtöbbször leértékelést ért rajta.

2020. szept. 17. 17:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!