Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nőknek vonzzó az, ha minnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek vonzzó az, ha minnél több nőnél próbálkozik egy férfi? Én 27 évesen mindig azt gondoltam hogy én egy lányhoz szeretnék tartozni de úgy látom ezt nem értékelik.

Figyelt kérdés
Sokszor lett volna lehetőségem de bennem van valami beteges ragaszkodás egyszerűen szeretnék rátalálni életem párjára. Vagy ilyen nem létezik? De ha ilyen nincs akkor szóljatok és nem várok tovább, mert borzalmas 27 évesen is szűznek lenni
2020. szept. 11. 07:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A szűz és a mimden nőt meg akarok dugni között sok átmenet van ám és az a legjobb.

N28

2020. szept. 11. 10:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Na pont ez! Hogy soha az életben nem volt vonzó számomra az, hogy egy féfi minden p..ánál bepróbálkozik... pont olyan férfit keresek, akinek nem tetszik minden második csaj, és nem próbál befűzni mindenkit, aki csak az útjába sodródik.. Én nőben is olyan vagyok, akit csak ritkán fognak meg, én is hasonlót szeretnék férfiban (jó, nem azt mondom hogy érintetlen legyen vagy hasonlók..:)) de azért nem is az az álmom, hogy a környék összes lótyójához köze legyen..)

Úgy hogy ja.. én nagyon értékelném!! Mert az ilyen ritka :)

2020. szept. 11. 12:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Most olvastam hogy szűz vagy.. ilyen emberek is bőven akadnak, akik házasságig várnak vele, ne érezd ez miatt rosszul magad..

https://www.youtube.com/watch?v=oafOH9Lx3LI

2020. szept. 11. 12:43
 14/15 A kérdező kommentje:

13 as köszönöm a videót tetszett az előzéses példa es tényleg a tisztaságra vágyom en nem vagyok vallásos de valami mégis van érzem.

Nem is a szüzességről szól számomra , hanem a tisztaságról amit kevés emberrel tudok megélni a saját szintemen mert mindenkiben van tisztaság ,de mintha nem egy nyelven beszélnénk.

2020. szept. 11. 15:20
 15/15 anonim válasza:

"Tudod mindig az volt hogy van egy lány akivel tetszünk egymásnak de én beijedek hogy elhagy és visszavonulót fújok."

Tudod, ezzel csak az a baj, hogy ha folyton attól rettegsz, hogy elhagy, akkor tényleg el is fog, mivel nem mered belevetni magad a kapcsolatba. Az a lényeg, hogy a jelenre koncentrálj. Ne agyalj tul sokat azon, hogy mi lesz ha... Majdnem biztos, hogy csalodni is fogsz ilyen vagy olyan modon, de ez benne van a pakliban. Meg ha meg is talalod a Nagy Őt, úgyis lesznek hullamvolgyek a kapcsolatotokban. Mindenhol vannak. De ha mindig felsz, egyedul fogsz maradni :(

2020. szept. 12. 10:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!