Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Az alábbiak közül melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Az alábbiak közül melyik férfi csoport a szimpatikusabb nektek?

Figyelt kérdés

6 csoportot különöztetünk meg, de most csak az első kettőről szól a kérdés:

"Az alfa

Ahogy említettük, az alfa-hím a klasszikus férfias pasi, aki rendkívül vonzó a nők számára, de még fontosabb a férfiaknak, hogy azzá váljanak. Ezek a férfiak általában rögtön a társaság középpontjába kerülnek, hangadók, akik könnyedén az ujjuk köré csavarják a nőket, azonban nem feltétlenül ők az ideális apa- és férjjelölt.

A béta

Azt mondják, hogy a béta kategóriába tartozó férfiak a legjobb férjek, hiszen kedvesek, őszinték és ragaszkodóak. Jellemzi őket a kiegyensúlyozottság, a türelem, és remek csapatjátékosok, ami sokat számíthat családalapításkor."

Forrás: [link]

jan. 27. 17:37
A kérdező szavazást indított:
Az alfahím szimpatikusabb.
A bétahím szimpatikusabb.
21 szavazat
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Pontosabban:

*különböztetünk

jan. 27. 17:40
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
P. A papucs.
jan. 27. 17:51
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
Egyik sem. Aki ilyen jelzőkkel tud azonosulni, azzal gondok vannak.
jan. 27. 18:00
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez az újságírás legalja. Nem, nem feltétlen lúzer, béta stb. olyan férfi, aki alkalmas családalapításra. És attól sem lesz hűtlen vki, hogy vonzó.
jan. 27. 18:02
 5/14 A kérdező kommentje:

Itt részletesebben is ki van fejtve a téma:

[link]

jan. 27. 18:05
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Attól, hogy részletes, ugyanolyan légbőlkapott kamu fos.
jan. 27. 18:06
 7/14 anonim ***** válasza:
57%

Én kizárólag a Zs kategóriás csávókra bukom, miért csak az ábécé második betűjéig jutottunk? Mi ez a diktatúra???

Amúgy sztem a 21. században lassan ideje lenne elfelejteni ezeket az őskori hülyeségeket, hogy a pasikat kettő kategóriába rakjuk, aztán hátha beleillenek az egyikbe. Ennél még a horoszkópnak is több értelme van baszki, ott legalább 12 jegy alapján tudsz valakit jellemezni.

jan. 27. 18:23
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Life.hu, na jól van.

Nem akarok gyereket, de erősen introvertált személyiség vagyok, szóval engem a "hangadók" elrettentenek.

jan. 27. 18:23
 9/14 anonim ***** válasza:
57%
Nekem mindig az tetszett aki nem udvarolt és a háttérből figyelt. Ezért nem is volt sok barátom. 😅
jan. 27. 18:35
 10/14 anonim ***** válasza:
57%
Mh....tudod..., nekem a férjem, szamomra az alfa, de a leirasodban a "Béta" tulajdonsagainak fele meg.
jan. 28. 05:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!