Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Az alábbiak közül melyik férfi csoport a szimpatikusabb nektek?
6 csoportot különöztetünk meg, de most csak az első kettőről szól a kérdés:
"Az alfa
Ahogy említettük, az alfa-hím a klasszikus férfias pasi, aki rendkívül vonzó a nők számára, de még fontosabb a férfiaknak, hogy azzá váljanak. Ezek a férfiak általában rögtön a társaság középpontjába kerülnek, hangadók, akik könnyedén az ujjuk köré csavarják a nőket, azonban nem feltétlenül ők az ideális apa- és férjjelölt.
A béta
Azt mondják, hogy a béta kategóriába tartozó férfiak a legjobb férjek, hiszen kedvesek, őszinték és ragaszkodóak. Jellemzi őket a kiegyensúlyozottság, a türelem, és remek csapatjátékosok, ami sokat számíthat családalapításkor."
Forrás: [link]
Pontosabban:
*különböztetünk
Én kizárólag a Zs kategóriás csávókra bukom, miért csak az ábécé második betűjéig jutottunk? Mi ez a diktatúra???
Amúgy sztem a 21. században lassan ideje lenne elfelejteni ezeket az őskori hülyeségeket, hogy a pasikat kettő kategóriába rakjuk, aztán hátha beleillenek az egyikbe. Ennél még a horoszkópnak is több értelme van baszki, ott legalább 12 jegy alapján tudsz valakit jellemezni.
Life.hu, na jól van.
Nem akarok gyereket, de erősen introvertált személyiség vagyok, szóval engem a "hangadók" elrettentenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!