Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 44 évesen váljak, szüljek?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

44 évesen váljak, szüljek?!

Figyelt kérdés

Válófélben vagyok a páromtól, már zajlanak a tárgyalások, a gyerekelhelyezésnél tartunk. Időközben én összejöttem egy 29 éves fiúval. Úgy gondoltam, egy futó kaland, többre nem számíthatok, most pont ez kell nekem. Tetszik ám nagyon, de hát nem áltatom magam, hosszú távon úgysem lesz belőle semmi. Csakhogy megesett a baj: terhes lettem, tőle persze, a férjemtől tuti nem, már 3 hónapja külön vagyunk. Megijedtem ám nagyon. De a fiú azt mondja, tartsuk meg a babát, mert ő amúgy is szeretne már gyereket, és nincs ellenére, hogy legyen egy közös gyerekünk. Na tessék, most erre mit lépjek?

-Lehet-e ilyen idős korban szülni?

-Lehet-e arra számítani, hogy később is mellettem marad? Ha öregszem?

-Mi lesz, ha elvetetem? (Mondjuk a lelkiismeretfurdalás üldöz egy életen át)

Ismeretségünk régebbi, évek óta jó barátságban vagyunk, de csak most jöttünk össze pár hónapja.

2020. szept. 6. 00:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
32%
Tarthatsz is az eloiteletektol. Sosem fogom megérteni azokat a nőket akik egy hozzájuk képest kisfiúval tudnak szexelni. Bizarr.
2020. szept. 6. 11:21
 22/22 anonim ***** válasza:
77%
Kedves kérdező! Igen, itt vannak páran, akik imádnak ítélkezni mások felett. Ne foglalkozz velük, csak a bátorító, pozitív hozzászólásokat. Szerintem vágj bele újra, lesz ami lesz. Felneveltél már két gyereket, idősebb, tapasztaltabb és türelmesebb vagy mint amikor fiatalabb voltál. Mi baj lehet? Remélem anyagi probléma nem nehezíti a helyzetedet. Ez egy utolsó lehetőség az anyaságra. Ami az új párkapcsolatod illeti, kitudja lehet hogy jól fog elsülni a dolog. Ezt előre soha nem tudni és nem a középkorban élünk, hogy csak a nő lehet sokkal fiatalabb a férfinél. Szóval fel a fejjel, meg fogod tudni oldani!
2020. szept. 6. 12:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!