Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
44 évesen váljak, szüljek?!
Válófélben vagyok a páromtól, már zajlanak a tárgyalások, a gyerekelhelyezésnél tartunk. Időközben én összejöttem egy 29 éves fiúval. Úgy gondoltam, egy futó kaland, többre nem számíthatok, most pont ez kell nekem. Tetszik ám nagyon, de hát nem áltatom magam, hosszú távon úgysem lesz belőle semmi. Csakhogy megesett a baj: terhes lettem, tőle persze, a férjemtől tuti nem, már 3 hónapja külön vagyunk. Megijedtem ám nagyon. De a fiú azt mondja, tartsuk meg a babát, mert ő amúgy is szeretne már gyereket, és nincs ellenére, hogy legyen egy közös gyerekünk. Na tessék, most erre mit lépjek?
-Lehet-e ilyen idős korban szülni?
-Lehet-e arra számítani, hogy később is mellettem marad? Ha öregszem?
-Mi lesz, ha elvetetem? (Mondjuk a lelkiismeretfurdalás üldöz egy életen át)
Ismeretségünk régebbi, évek óta jó barátságban vagyunk, de csak most jöttünk össze pár hónapja.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!