Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 44 évesen váljak, szüljek?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

44 évesen váljak, szüljek?!

Figyelt kérdés

Válófélben vagyok a páromtól, már zajlanak a tárgyalások, a gyerekelhelyezésnél tartunk. Időközben én összejöttem egy 29 éves fiúval. Úgy gondoltam, egy futó kaland, többre nem számíthatok, most pont ez kell nekem. Tetszik ám nagyon, de hát nem áltatom magam, hosszú távon úgysem lesz belőle semmi. Csakhogy megesett a baj: terhes lettem, tőle persze, a férjemtől tuti nem, már 3 hónapja külön vagyunk. Megijedtem ám nagyon. De a fiú azt mondja, tartsuk meg a babát, mert ő amúgy is szeretne már gyereket, és nincs ellenére, hogy legyen egy közös gyerekünk. Na tessék, most erre mit lépjek?

-Lehet-e ilyen idős korban szülni?

-Lehet-e arra számítani, hogy később is mellettem marad? Ha öregszem?

-Mi lesz, ha elvetetem? (Mondjuk a lelkiismeretfurdalás üldöz egy életen át)

Ismeretségünk régebbi, évek óta jó barátságban vagyunk, de csak most jöttünk össze pár hónapja.

2020. szept. 6. 00:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
Minek?
2020. szept. 6. 08:23
 12/22 anonim ***** válasza:
79%
Én azt mondom úgy szülj hogy számíts arra, egyedül kell esetleg felnevelned. Arra soha nincs garancia, hogy az apjával örökre együtt maradtok. Akkor sem ha egykorúak lennétek. Nem írtad, hogy van e már gyereked. Ha nincs, akkor ez lehet az utolsó esélyed az anyaságra.
2020. szept. 6. 08:30
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
A férjével a gyerekelhelyezesnel tart a válás, az első mondatban írta. Nem tudtok olvasni?
2020. szept. 6. 08:45
 14/22 anonim ***** válasza:
29%
Kedves 13. válaszoló! Hát képzeld benéztem. Köszönöm a kedves figyelmeztetést.Látom örömet okoz neked, ha más tévedéseire felhívhatod a figyelmet. Na az ilyenekre szoktam mondani, hogy nincs jobb dolga.
2020. szept. 6. 08:53
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

A te döntésed.Azért vegyük elő a tényeket:

-29 éves

-azt mondja,tartsátok meg

Szval akármit is lépsz,azt azért tudd,hogy ha neki nincs gyereke,akkor akarni fog egyet.

Ezért nem sok jövője van az ilyen kapcsolatoknak,ahol a nőnek már van,de a fiatalabb párjának nincs.

És ha Ő is apa szeretne lenni,ettől nem fosztható meg.

Veled,vagy nélküled.

2020. szept. 6. 09:08
 16/22 anonim ***** válasza:
32%
Igen, örömet okozott.
2020. szept. 6. 09:17
 17/22 anonim ***** válasza:
21%
Vagy ,nyald vissza magad a ferjedhez, a srácot tartsd meg szeretőnek, és a baba marad.
2020. szept. 6. 09:32
 18/22 anonim ***** válasza:
82%

Ha a srác akar gyereket és nem egy link valaki, akkor ezzel egyben tudod tartani a családot. Szerintem minden férfi könnyebben fogadja el hogy más gyerekét neveli, ha van közös gyerek is, én legalábbis így látom.

Ami a hosszútávú jövőt illeti, mai világban nem szokás 10 évnél előbbre tervezni, mert olyan divat lett a válás mintha csak kirándulni mennénk. Egyet kell értsek az előttem szólókkal abban, hogy a gyereket igazából magadnak szülöd, ha érzel magadban annyi erőt és elszántságot hogy akár egyedül is felneveled akkor vágjál bele, minden egyéb esetben meg kell szakítani a terhességet, vagy örökbe kell adni egy szerető házaspárnak.

2020. szept. 6. 09:46
 19/22 anonim ***** válasza:
46%

Én az első házasságból származó gyerek(ek) miatt nem tartanám meg. Elég megterhelés, hogy váltok, új lakás, új életvitel plusz most még a covid helyzet miatti bizonytalanaság, hogy megint bezárják a sulikat, ha van fertőzött.

A férjeddel tovább mérgesíti a helyzetet, hogy épp csak elváltatok, te már csaltad.

Emellé még egy gyereket bevállalni, szerintem minden gyereked téged fog hibáztatni a házasság felbomlásáért ráadásul annyira fáradt leszel, hogy nem lesz időd a nagyok lalki világával foglalkozni. Ha így is bevállalod, akkor persze nyugodtan.

2020. szept. 6. 09:47
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem kamu, sajnos, és védekeztünk, spirál mellett lettem terhes, le is kellett szedetni. A gyerekeim 16 és 18 évesek. És igen, magamnak szülöm, és szívesen vállalom. A másik, hogy ha ő apa akar lenni, akkor nem fosztanám meg ettől. Csak tarok a környezetem negatív reakcióitól, mint ahogy itt is írtatok hideget-meleget. Ítélkezni könnyű ám, ésszerű gondolatokat megfogalmazni már némi kis agymunkával is jár! Ne essetek egymásnak a szövegértés miatt, bárkivel előfordul, támadni könnyű, de ettől nagyobb bajok vannak a világban.
2020. szept. 6. 11:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!