Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 44 évesen váljak, szüljek?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

44 évesen váljak, szüljek?!

Figyelt kérdés

Válófélben vagyok a páromtól, már zajlanak a tárgyalások, a gyerekelhelyezésnél tartunk. Időközben én összejöttem egy 29 éves fiúval. Úgy gondoltam, egy futó kaland, többre nem számíthatok, most pont ez kell nekem. Tetszik ám nagyon, de hát nem áltatom magam, hosszú távon úgysem lesz belőle semmi. Csakhogy megesett a baj: terhes lettem, tőle persze, a férjemtől tuti nem, már 3 hónapja külön vagyunk. Megijedtem ám nagyon. De a fiú azt mondja, tartsuk meg a babát, mert ő amúgy is szeretne már gyereket, és nincs ellenére, hogy legyen egy közös gyerekünk. Na tessék, most erre mit lépjek?

-Lehet-e ilyen idős korban szülni?

-Lehet-e arra számítani, hogy később is mellettem marad? Ha öregszem?

-Mi lesz, ha elvetetem? (Mondjuk a lelkiismeretfurdalás üldöz egy életen át)

Ismeretségünk régebbi, évek óta jó barátságban vagyunk, de csak most jöttünk össze pár hónapja.

2020. szept. 6. 00:08
1 2 3
 1/22 Noren1989 ***** válasza:
57%

Javasoltam volna a 72óràst...

Szóval fel sem tűnt, h csőretöltött?

Neked kell tudni, h építhetsz-e rà...de mindenesetre,hfiúnak hívod,nem férfinek, az màr lealacsonyítja.

Beszéljetek egymàssal,amondó vagyok.

2020. szept. 6. 00:19
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
A te életed, a te döntésed és hát a te felelősséged. Hogy is szólhatna ebbe más, főleg idegenek, akik mitsem tudnak rólad.
2020. szept. 6. 00:23
 3/22 anonim ***** válasza:
80%

Biólógiailag lehet, azt meg mindenki döntse el maga, hogy szeretne-e. Hogy melletted marad-e, azt kortól függetlenül se tudná megmondani senki. Így azért nagyobb rá az esély, hogy nem. Az elvetetős kérdést már megválaszoltad magadnak. Mit lehetne még hozzáfűzni? Nem értem a kérdést, mi lehetne? Fura, hogy arról nem írtál, van-e már, gyereked? Ha nincs, miért nincs? Sose akartál? Azért ezek fontos szempontok lehetnek.

Amúgy bocs, de nekem kicsit kamunak tűnik a kérdés, de úgy válaszoltam, mintha nem lenne az.

2020. szept. 6. 00:27
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
A gyereket mindig magadnak szülöd. Az a kérdés, hogy szeretnél -e újra lekötve lenni és évekig otthon maradni babázni, illetve el tudod -e tartani, ha mégis úgy alakul, hogy szétmentek. Szülni lehet ilyen korban, nekem van olyan ismerősöm aki 4. babáját szülte ilyenkor, de ő ugyanazzal a férfivel vállalta az első hármat is.
2020. szept. 6. 01:15
 5/22 anonim ***** válasza:
90%

Épp az anyosomek meséltek nemrég, hogy egy kedves barátjuk 20 évesen osszejott egy 40 éves nővel. Teljesen beleszeretett, miatta mindent feladott, mivel itthon nem fogadták el őket, kiköltöztek Amerikába. Máig együtt vannak, férj és feleség, immár 40 éve, boldogok. Gyerekük nem született, bár a férfi szeretett volna, de a nő félt, hogy egyedül marad a gyerekkel, ha a pasi egyszer meggondolja magát.

Ilyen is van, ritka, de minimum elgondolkodtató. Persze, az esetek 99%ban ilyen kapcsolat zátonyra fut, de vannak kivételek.

Én csak akkor merném bevallalni a babát, ha egyedül is képes lennék felnevelni. Bár inkább védekeztem volna duplán.

2020. szept. 6. 01:49
 6/22 anonim ***** válasza:
41%
44 éves lettedre nem sok eszed van hogy nem tudsz védekezni se. Persze tartsd meg, tök jó lesz annak a gyereknek hogy jarokerettel mész a ballagásara és 30 évesen már árva lesz. Valószínűleg a pasinak is tetszeni fogsz még 15 év múlva is mikor te már szotyadt 60as leszel ő meg még csak 44 mint most te.
2020. szept. 6. 04:57
 7/22 anonim ***** válasza:
79%

A válás már nem kérdés, folyamatban van.

A gyereket tényleg akkor tartsd meg, ha egyedül is fel tudod nevelni. Gondold át azt is, hogy ki fog segíteni pl. oviból elhozni.

A fiúval meg élvezd, amíg jó együtt, de ne vele tervezz életed végéig. Örülj, ha nem lép le szülés után.

2020. szept. 6. 06:27
 8/22 anonim ***** válasza:
87%

Szülni lehet, én viszont nem szülnék már a helyedben. Lehet akár még 10 évig is melletted marad, de nem hinném, hogy végleges lesz ez a kapcsolat.

Ha bevállalod ezt a gyereket mégis, akkor úgy tedd, hogy magadnak.

A védekezésre meg figyelj jobban. 44 évesen már illene felelősségteljesebbnek lenni.

45/N

2020. szept. 6. 06:29
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

A csaladban volt 12 ev korkulonbseg a no javara (hasonlo korral, mint ti).

Gyerekuk nem lett, de eletuk vegeig egyutt voltak.

2020. szept. 6. 07:53
 10/22 anonim ***** válasza:
87%
A gyereket mindig magunknak szuljuk.
2020. szept. 6. 07:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!