Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan próbálkozhatnék be egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbálkozhatnék be egy párnál?

Figyelt kérdés
Mind a ketten tetszenek. Nem is akarnám, hogy szétmenjenek miattam. Már voltak programjaink hármasban, nagyon jól éreztem magam velük. Jó lenne ha több is lehetne közöttünk. Mit csinálak szerintetek? Ötletem sincs.

2020. aug. 31. 14:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint te biszex vagy, ha mindketten tetszenek, viszont ott lehet csak hetero alapon működnek a dolgok és akkor nagy beégés meg pofára esés lesz, ha bepróbálkozol, derítsd ki, hogy biszex hajlamaik vannak e stb. Nem tudom férfi vagy nő vagy, de ha férfi és nekem haver bepróbálkozna ilyennel, hogy "te fszi, tetszik a nőd is meg te is, lehetne valami" hát mit mondjak elzavarnám úgy elég messze az biztos, már azért is, mert, hogy a nőmre hajtana, de hogy még rám is az kemény lenne :D
2020. aug. 31. 14:57
 2/20 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok. :) A legjobb barátnőmről és a barátjáról van szó. Nekem szinte bármi jó lenne, ha töténhetne közöttünk, de akár szex nélkül is, csak többet szeretnék velük lenni, de nem tudom, hogy beszéljek erről nekik.
2020. aug. 31. 15:02
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Cuki vagy, hogy azt hiszed szétmennének miattad, ha bepróbálkoznál és nem küldenek el a jó büdös p-ba :D
2020. aug. 31. 15:03
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egyik este uljetek össze, igyatok kicsit, hogy ellazuljatok és finoman kérdezd meg hogy vannak-e ilyen tapasztalataik, terveik. Aztán ha igen, akkor elmondod amit ide leirtal.
2020. aug. 31. 15:04
 5/20 A kérdező kommentje:
Erre is gondoltam, csak félek a visszautasítástól. De talán tényleg ez lenne a legjobb.
2020. aug. 31. 15:07
 6/20 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk is van a képbe egy csaj, a nejem legjobb barátnője, szerintem benne lenne, volt hogy szóba került nálunk, de a párom nem annyira nyitott rá, de nem tudom.. Mindig nehéz az ilyen. F
2020. aug. 31. 15:21
 7/20 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk így, hogy lány vagy egy fokkal könnyebb a helyzet, de azért mégsem ennyire egyszerű a dolog. Lehet barátnőd, de miből gondolod, hogyha erről lenne szó, hogy osztozni szeretne veled a barátjával? Lehet hamar nem lennétek már barátnők többet, ha ezt felhoznád én azt elhiszem, hogy a figurának tetszene a 3-as felállás, ez a könnyebb része talán, mint a barátnőd meggyőzése.
2020. aug. 31. 15:38
 8/20 A kérdező kommentje:
Ez is eszembe jutott, ettől is félek, hogy csak egyikük viszonozná.
2020. aug. 31. 15:40
 9/20 anonim ***** válasza:
56%
A lányra menj rá! Ha ő megvan, akkor a srác is igent fog mondani. Ha nem, akkor hombár.
2020. aug. 31. 15:40
 10/20 anonim ***** válasza:
58%
És barátnőddel volt már valami olyasmi dolog? Mert, akkor még könnyebb lenne a dolog, ha netán fiatalkorotokban már belekóstoltatok volna egymás kelyhébe vagy ilyenek. Mert, akkor vele már megtudnád beszélni, hogy mi lenne ha... érted.
2020. aug. 31. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!