Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nálatok a teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok a teljesen passzos nadrágos pasi próbálkozhat?

Figyelt kérdés
Én szeretek teljesen passzos nadrágot, vagy latex csípőnacit hordani, mostanában így nem közeledtem nőkhöz, azt látom kb fele-fele arányban jön be, nem jön be nektek. Ha emberileg bejönne nektek a hapsi, akkor járnátok vele-m?

2015. dec. 31. 21:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem!! Bocsi, de számomra ez teljesen homojelleget kölcsönös, és egy igazi férfi pedig nem hord ilyeneket.
2015. dec. 31. 21:49
 2/19 anonim ***** válasza:
Egyetemre ahová járok nagy sok srác hord ilyen lábhoz simuló nadrágot tudom, hogy ez a divat meg minden de ez szőrnyű, még női szemmel is. Az, hogy mi nők ilyet hordunk az egy dolog, de a srácoknak rosszul áll, elég őzikésen, és némelyiknek vékonyabb a lába mint a nőknek.
2015. dec. 31. 21:53
 3/19 anonim ***** válasza:
*nagyon
2015. dec. 31. 21:54
 4/19 opened paradise ***** válasza:

Latex csípőnaci?

Szopatsz ugye?

2015. dec. 31. 22:07
 5/19 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat, nem pipaszárak a lábaim, azt én is viccesnek tartom, nem divatból hordok szűk nadrágokat, és igen latexest is, csupán jobban érzem magam bennük, jobban bejön.
2015. dec. 31. 22:17
 6/19 anonim ***** válasza:
A kislányoknak biztosan tetszik, hiszen ez a divat, mert olyan "cukcsi" A felnőtt nők, akiknek nincs ízlésficamuk, azok már kevésbé rajonganak érte.
2016. jan. 1. 08:05
 7/19 anonim ***** válasza:

én azt hiszem, félre tudnám tenni, ha valaki komolyan érdekel. együtt röhögnénk a világon, amelyik furán néz rá...

én se szeretem, ha megkérdőjelezik a stílusom, de szeretem, ha valaki eredeti (és nem vág fel vele). azért ezt a latex csípőgatyát nehezen tudom elképzelni, linkelhetnél képet a netről.

2016. jan. 1. 08:42
 8/19 A kérdező kommentje:

Az ismerőseimet nem zavarja az öltözetem,és az emberek jó részét még sosem kaptam negatív kritikát, figyelek azért az összhatásra és biztos ezért nem annyira ál rosszul.De persze van akiknek megdöbbentő, a latex.

Ilyen:

[link]

Kék is van

[link]

2016. jan. 1. 09:39
 9/19 anonim ***** válasza:

jóságos atyaég.

mindegy, valószínűleg tényleg megszoknám valaki mellett, aki fontos nekem. vagy kipróbálnám én is. nem gondoltam, hogy ennyire fényes, csak hogy elasztikus.

7

2016. jan. 1. 09:52
 10/19 A kérdező kommentje:
Igazából sosem öltöztem ilyen passzos, szexi nadrágban, de mivel divat is, igaz nem a full passzos, így ráálltam a nőies szabásúakra. És azért is váltottam, mert nincs szerencsém a nőknél, átlagos férfias öltözékben sem tudtam csajozni, azért kérdeztem, hogy mennyire jön be a passzos.
2016. jan. 3. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!