Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nálatok a teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok a teljesen passzos nadrágos pasi próbálkozhat?

Figyelt kérdés
Én szeretek teljesen passzos nadrágot, vagy latex csípőnacit hordani, mostanában így nem közeledtem nőkhöz, azt látom kb fele-fele arányban jön be, nem jön be nektek. Ha emberileg bejönne nektek a hapsi, akkor járnátok vele-m?

2015. dec. 31. 21:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A latex csípőnadrág pl van akinek tetszik rajtam, van akinek közömbös és akiknek durva. Mondjuk én szeretem, nem tehetek róla, baráti társaságba sem zavart még senkit, vagy pl egy balatonparti vagy külföldi nézelődéskor, vásárláskor is így szoktam, de farmer csőnadrágban is.
2016. jan. 3. 12:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Az első linkelt latex nadrágban megnézem mikor mész ki utcára 30 percnél tovább. Ebbe belefülled, izzad, viszket rendesen. Ráadásul nyikorog ahogy egymáshoz vagy épp vmi üléshez ér. Nem azt mondom, szexhez biztos jó dolog, meg fotózkodni, egyszer rajtam is volt már ilyesmi fotózáson, de fél óra volt fel venni, és 2 ember kellett hozzá.

Ha a pasim szex közben szeretné felvenni én benne lennék, nem zavar, lehet h valakin szexi...

De utcára az már más... és megmondom őszintén nehezen is hiszem h igazi latexet utcára veszel... van egy két goth ismerősöm ők hordanak de az egy ilyen stílus, és még ők is csak nagyon ritkán...

A második linkelt meg csak szimplán bohócos/idétlen/igénytelen már bocs... max vmi 80-as évekbeli glam rock együttesen tudnám elképzelni

amikor azt írtad h férfi latex leggins akkor kb ilyesmire gondoltam

[link]

[link]

ez például kifejezetten bejön:

[link]

ez még beleférhet esetleg... futókon szoktam látni néha a Margitszigeten (tipikusan külföldi srácok vállalnak be ilyesmit):

[link]

De amiket linkeltél az ízléstelen bocsi... talán kicsit kifinnomultabb ízléssel több lánynak bejönne.

Ezért kell vigyázni ha egy olyna ruhadarabot, ami még a nőknek is fejtörést okoz, annyian hordják ízléstelenül, megpróbálja egy férfi felvenni :) talán innen (is) a sok előítélet

2016. jan. 8. 14:53
 13/19 anonim válasza:
Ilyen gatyába csajozni???? Rossz b*zi
2016. jan. 8. 14:59
 14/19 A kérdező kommentje:

#12 Nem valódi latex, utánzat, csak kinézetre olyan mint amit linkeltem. De olyant hordok, ami te linkeltél, amilyenbe a margit szigeten voltak.

[link]

2016. jan. 9. 11:04
 15/19 A kérdező kommentje:
#13. Anyukád a rossz bzi!
2016. jan. 9. 11:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Jó csak azért a kettő élőben marhára nem úgy néz ki, neked ezt (ha tényleg ilyeneket hordasz) tudnod kéne.

Az egyik olyan mintha egy gumibelsőt húznál a lábadra, az csak akkor fog úgy csillogni, ha bekened egy csomó anyaggal, amitől úgy néz ki. A másik meg ugyanaz az anyag mint a feszülős futónadrág vagy mint a boltban kapható leggingsek csak fényes. Emiatt persze nagyon kényelmes és hosszútávon sem izzadsz bele, stb. Ennyire a valóságban nem lesz fényes mert ez egy túlexponált kép. Na mind1.

2016. jan. 9. 13:55
 17/19 anonim válasza:
Te kis páva ratyibáró! Asszed' a lányok a bu*ikra buknak? Nem tudom hol divat ez,de sürgősen felejtsd el,így is annyi b*zi van már...
2016. jan. 9. 17:57
 18/19 A kérdező kommentje:
Anyád a ratyibáró és buza! Egyébként sok nő gerjed a melegekre, akkor jobb ha agglegény leszel fas*zkalap.
2016. jan. 9. 18:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy valaha is szóbaállnék egy ilyen sráccal.
2016. jan. 9. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!