Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj néhány randi után lepattintott azzal, hogy külsőre nem jövök be neki, de egyébként szimpatikus vagyok, legyünk csak barátok, akkor néhány hónap után próbálkozhatok nála újra?
Ha neki ahhoz hogy erre rájöjjön akkor az nagy valószínűsegge azt jelenti hogy közben jött valaki jobb, aki jobban tetszik, te voltal a talonpasi.
Hanyagold.
Szerelmes vagy belé? Akkor SEMMIKÉPPEN sem legyél a barátja. Zsákutcába mennél ezzel. A rendszeres kommunikáció miatt képtelen leszel túllépni rajta, így megvonod magadtól a lehetőséged, hogy egy másik nőbe beleszeress.
Kapcsold ki a csaj követését facebookon, hogy ne kapjál róla híreket és szüntesd meg a kommunikációt. Írd meg neki, hogy jó, maradhatunk barátok, de az érzelmeket le kell építeni és ezért pár hónapig ne beszéljünk.
F
6-osnál a pont, ezt hívják önbecsülésnek.
Én is így tettem anno. Ja, és nem, nem volt elég pár hónap a felejtéshez.. Sajnos - külső okokból kifolyólag-, 2-3 havonta mindig kontaktba kerültünk ha csak egy kicsit is, így vagy úgy ( egy társaság miatt).
Nekem 2 év kellett. DE ha folyamat sikerült volna kontakt nélkül lennem, akkor fél-1 év kizárás az életemből is segített volna. Ugyanis 1,5-2 év után mikor megléptem ezt is, mit ad isten, 1 év után mikor újra találkoztunk már tökéletesen semleges voltam belül végre (és nem csak azt mondtam magamnak).
Futhatsz utána nyugodtan, a legnagyobb leckéket úgysem mások hibájából tanulja meg az ember, hanem majd úgyis megtapasztalja..
N
"De ha hónapok alatt sem tudnám elfelejteni, akkor se keressem meg?"
Hónapok múlva sem leszel az esete külsőleg. Felesleges ezzel áltatnod magad, csak neked lesz rosszabb, főleg, akkor amikor neked panaszolta el, hogy XY hogy szakított vele vagy XY-nál randizni volt és lefeküdtek.
Felejtsd el a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!