Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem reagál a bókomra a fiú?
Személyesen ismertem meg egy fiút, nagyon jól elbeszélgettünk, több alkalommal is. Úgy éreztem, tetszem neki, és be is jelölt FB-on pár beszélgetés után. Elkezdtünk csetelni, és ott is bókolgatni, flörtölgetni kezdett, ahogy személyesen is tette. FB-on is jól elbeszélgettünk, kedvesen fogadtam a bókjait, majd aztán én is írtam neki egy bókot, amiből kiderül, hogy szívesen randiznék vele..., amit látott is, de azóta sem reagált rá, már órák óta, pedig fel-fel lépeget Messengerre. Azt tudom, hogy a szüleivel nyaral éppen, de mégis miért nem tud rá reagálni, ha úgyis fellépeget és online van? Valamint előtte végigcseteltük a fél napot és mindig viszonylag hamar reagált az üzeneteimre.
22/L
Megijedt.
Annyira nem akarja o ezt.
Nem szeretne komolyabbat. Ez egyértelmű. Csak szórakozásra, időtöltésre használ.
Bocs az őszinte válasz miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!