Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nőnek szerintetek 28 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek szerintetek 28 éves korára milyen javakkal és elért sikerekkel kell rendelkeznie, hogy a férfiak egyenrangú társként tudjanak rá tekinteni?

Figyelt kérdés
Például: saját tulajdonú (hitelre vett) lakás, saját autó, többéves stabil munkahely, nettó legalább 400 ezres fizetés, külföldi munkatapasztalat vagy mik fontosak ilyen téren a férfiaknak?
2020. aug. 21. 16:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Ne legyetek buták! A kérdező férfi ! Megfordította a sztorit mert zavarja a nők alap elvárásai.
2020. aug. 22. 09:43
 32/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok férfi, te ne legyél buta, hogy ilyesmit feltételezel. Pont ellenkezőleg, az zavar, ha egy pasi megelégszik csak azzal, ha egy nő jól néz ki.
2020. aug. 22. 12:50
 33/37 anonim ***** válasza:

Fordítva viszont ne várj semmit, mert akkor aranyásó vagy és csak el akarod tartatni magad.

Ha elvárod tőle a 4-500 ezres fizut, meg a saját lakást, úgy h neked egyik sincs meg, akkor bizony aranyásó vagy.

2020. aug. 22. 13:27
 34/37 A kérdező kommentje:
Szerintem világosan leírtam, hogy úgy vélem, akkor van jogom ilyen elvárásokat támasztani, ha én is elértem ezt a szintet.
2020. aug. 22. 13:29
 35/37 anonim ***** válasza:
33: nem várom el. Ők viszont nyugodtan elvárhatják fordítva, mivel férfiakra nem vonatkoztathato az aranyásó kategória. Aztán hány tartatja el a sggét a nőjével... Beköltözik a nőhöz meg nem dolgozik. Valahogy mégse szidjátok itt őket habzó szájjal :D
2020. aug. 22. 13:33
 36/37 anonim ***** válasza:
Az gáz, de lehet csak 3-4 hónapig nem dolgozik, amíg nem talál melót. Azzal szerintem semmi gond, csak azzal, ha nem is akar és nem tesz érte semmit, hogy legalább egy gyárba elmenjen műszakolni.
2020. aug. 22. 14:31
 37/37 anonim ***** válasza:
Ezt kb. egy szazmillios hatteru csalad 28 gyerekekent lehet elerni.
2020. aug. 24. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!