Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek szerintetek 28 éves korára milyen javakkal és elért sikerekkel kell rendelkeznie, hogy a férfiak egyenrangú társként tudjanak rá tekinteni?
Figyelt kérdés
Például: saját tulajdonú (hitelre vett) lakás, saját autó, többéves stabil munkahely, nettó legalább 400 ezres fizetés, külföldi munkatapasztalat vagy mik fontosak ilyen téren a férfiaknak?2020. aug. 21. 16:09
31/37 anonim válasza:
Ne legyetek buták! A kérdező férfi ! Megfordította a sztorit mert zavarja a nők alap elvárásai.
32/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok férfi, te ne legyél buta, hogy ilyesmit feltételezel. Pont ellenkezőleg, az zavar, ha egy pasi megelégszik csak azzal, ha egy nő jól néz ki.
2020. aug. 22. 12:50
33/37 anonim válasza:
Fordítva viszont ne várj semmit, mert akkor aranyásó vagy és csak el akarod tartatni magad.
Ha elvárod tőle a 4-500 ezres fizut, meg a saját lakást, úgy h neked egyik sincs meg, akkor bizony aranyásó vagy.
34/37 A kérdező kommentje:
Szerintem világosan leírtam, hogy úgy vélem, akkor van jogom ilyen elvárásokat támasztani, ha én is elértem ezt a szintet.
2020. aug. 22. 13:29
35/37 anonim válasza:
33: nem várom el. Ők viszont nyugodtan elvárhatják fordítva, mivel férfiakra nem vonatkoztathato az aranyásó kategória. Aztán hány tartatja el a sggét a nőjével... Beköltözik a nőhöz meg nem dolgozik. Valahogy mégse szidjátok itt őket habzó szájjal :D
36/37 anonim válasza:
Az gáz, de lehet csak 3-4 hónapig nem dolgozik, amíg nem talál melót. Azzal szerintem semmi gond, csak azzal, ha nem is akar és nem tesz érte semmit, hogy legalább egy gyárba elmenjen műszakolni.
37/37 anonim válasza:
Ezt kb. egy szazmillios hatteru csalad 28 gyerekekent lehet elerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!