Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A családom és a párom családja teljesen felháborodtak azon, amikor kijelentettem, hogy megtartom a nevem. Mit tehetnék?
Még gyerekként is furcsálltam, hogy egy nőnek fel ,,kell" vennie a férje nevét, amikor a férjek se veszik fel a feleségük nevét. Eszemben sem volt ilyet tenni. A család viszont érzelmileg zsarol és manipulál, bűntudatot kelt, hogy miylen dolog ez, meg hogy ez egy nő dolga, kötelessége, hagyomány, mindig is így volt. A párom mellettem áll.
És később akkor mi lesz? Már a gyerekeink nevét és ők akarják eldönteni?
A gyerekek is eldönthetik később. Ismerek olyat aki lecserélte az anyjáéra a nevét.
Ha a te neved egyedibb a férjedé meg tucat (Kiss,nagy,Vass, Kovács, Tóth) akkor cseréljen a halál 😄
De amúgy megéri
Valaki mostanában nagyon lovagolja a témát, ne haragudj, de szerintem te is csak provokálni akarsz.
Ha meg nem kamu, a párod melletted áll, szóval le kell szarni.
Elsővel értek egyet.
Egyébként miért kell ügyet csinálni abból, ami bagatell?
Ebböl késöbb gond lesz
Ha nem venné fel a nő a nevem nem szeret vagyis nincs miről beszélnünk szakítás
Ha a pároddal egyetértetek ebben, akkor a többiek mondhatnak, amit akarnak.
Orvosoknál, ügyvédeknél, újságíróknál, művészeknél, tudományos kutatóknál ez teljesen bevett dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!