Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek szerintetek 28 éves korára milyen javakkal és elért sikerekkel kell rendelkeznie, hogy a férfiak egyenrangú társként tudjanak rá tekinteni?
Figyelt kérdés
Például: saját tulajdonú (hitelre vett) lakás, saját autó, többéves stabil munkahely, nettó legalább 400 ezres fizetés, külföldi munkatapasztalat vagy mik fontosak ilyen téren a férfiaknak?2020. aug. 21. 16:09
1/37 anonim válasza:
Az anyagiak csak a nőknek fontosak, társkeresés szempontjából.
2/37 anonim válasza:
Vonzó legyen a személyisége és a külseje. A többi nem igazán érdekel.
3/37 anonim válasza:
Ezt egy 28 évestől sem feltétlenül lehet elvárni, akar férfi, akar nő.
4/37 anonim válasza:
Szív, értelem, helyes ítélőképesség, a jónak ismerete, a rossznak elutasítása.
5/37 anonim válasza:
Nem anyagoktól függ, társként tudok-e egy nőre tekinteni. Szerintem fordítva sem igaz
6/37 anonim válasza:
A férfiak nem nők. Ezek elég sokadlagosak a férfiak szemében. Igazából annyi a fontos, hogy dolgozzon valamit és ne egy henyélő, lusta, életképtelen nő legyen. Ezek max jó bónuszok, hogyha van kocsi, vagy jól keres, de ezek sokadlagos dolgok akkor is.
8/37 A kérdező kommentje:
Fenti korú nő vagyok, én fordított esetben ezeket várnám el a férfitól egziszrencia terén, de gondolom nem várhatok el olyat, ami még nekem sincs meg teljes egészében. Ezért ameddig el nem érem a kívánt szintet nem ismerkedem.
2020. aug. 21. 16:15
9/37 anonim válasza:
Te miröl beszélsz?
Amikor megismerkedtünk fogalmam sem volt,hogy mije van,vagy nincs.Lexartam teljesen.
Nem a pénzéért jöttem vele össze,hanem mert tetszett összességében minden benne,rajta.
10/37 anonim válasza:
"de gondolom nem várhatok el olyat, ami még nekem sincs meg teljes egészében"
En ugyanígy vagyok ezzel, szerintem ez jó felfogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!