Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek szerintetek 28 éves korára milyen javakkal és elért sikerekkel kell rendelkeznie, hogy a férfiak egyenrangú társként tudjanak rá tekinteni?
22-es házassag esetén valóban, de együttélés esetén nem. Értelmes ember nem ugrik bele feleőtlenül egy házasságba, nem 1-2 éven belül házasodik a megismerkedéstől számítva.
Semmivel nem nézek ki öregebbnek, mint 25 évesen voltam.
A férfiak többségének semmi sem számít, csak a feszes pitsa.
Szerintem egy 28 éves ember magáért dolgozzon és törekedjen arra, hogy ne kelljen nélkülöznie meg alárendelődnie másnak, hanem szabadon és viszonylag jó életminőségben éljen már az aktív éveiben is. Aztán a hasonló megtalálja a hasonlót.
házasodik a megismerkedéstől számítva.
Semmivel nem nézek ki öregebbnek, mint 25 évesen voltam
Dehogynem, csak magadon nehezebb eszrevenni
Magam miatt törekszem rá elsősorban. Önámítas azt mondani, hogy a férfiaknak elég a feszes popsi és bomba test. Az értelmesebbjének ez önmagában édeskevés.
Annyira nézek ki öregnek, hogy 1 hete a dohányboltban elkérték a személyimet, hogy elmúltam-e 18 (megjegyzés: nem cigizek, nem azt vettem).
Tőlem is kérték a személyit dohányboltban, szintén 28 évesen. Most 29 leszek októberben, hűha de megöregedtem... A sok baromi fiatalos külsejű pasas most mit szólhat... :D olyan leharcolt, kiélt fejük van, mint egy 60 évesnek.
Amúgy jól sejted, Kérdező, ezeket elvárják tőled, és persze legyél szép, mert az se árt. Fordítva viszont ne várj semmit, mert akkor aranyásó vagy és csak el akarod tartatni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!