Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megutáltassam magam vele, amiért nem érzem magam elég jónak számára?
Van egy srác, aki már többször egyértelművé tette számomra, hogy komolyan érdeklem viszont 1 éve csak “barátkozunk”, mert valahogy mindig próbálom eltaszítani magamtól amikor már túl közel érzem magamhoz érzelmileg. Gazdag családból származik velem ellentétben és szerintem sokkal jobban is néz ki nálam, viszont az érdeklődésünk, ízlésünk, szemléletünk szinte megegyezik, ismerjük egymás gondolatait. Félek, ha bármi komoly kialakulna később gondot okozna, hogy egy senkinek érzem magam hozzá képest. Nem is tudom elképzelni, hogy bemutassam a szüleimnek vagy meghívjam hozzánk, én még velük élek. Azt hiszem,ha elengedem bánni fogom örökké, de így egy normális kapcsolatot sem tudok elképzelni. Természetesen nem tudja, hogy mi bajom vele, miért viselkedem így, de ezt a dolgot nem is tudom hogy mondhatnám el neki.
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Én 25L, ő 27F
1. vagy abbahagyod ezt a hülyeséget és összejössz vele
2. vagy elmondod nyíltan mi a bajod, és hagyjátok egymást
Ha nem is lesz örökéletű a dolog, jó élményekkel gazdagodnál.
Túl rövid az élet, élj a lehetőségekkel!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!