Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szégyellem a barátnőmet, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellem a barátnőmet, mit mondjak neki, hogy ne kelljen együtt elmennünk valahova?

Figyelt kérdés

Mindig nyaggat, hogy menjünk társaságba. De annyira nem szép, sőt.

De amúgy jól kijövünk, mert főz, most rám, meg pénzt is ad ha kérek, a szex is jó vele, de nem akarok vele mutatkozni a barátaim előtt, mert nekik szebb nőik vannak.

De nem akarok szakítani se amíg nem találok jobbat, olyan kis ragaszkodó.

Csak már nem tudok mit kitalálni, hogy miért nem megyünk közös társaságba.

2020. aug. 10. 13:36
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó milyen igaz. Többször olvastam döbbenten itt, hogy mi nők azt akarjuk, hogy elsősorban a baratnőinknek tetszen a barátu (hogy irigykedjen) vagy kikérjük a véleményet mielőtt járnánk egy fiúval és hasonlók. Jó tudni. :D

Hogy ez mekkor hazugság. Ha bár biztos vannak ilyen kis libák, mert nőknek túlzás lenne nevezni az ilyen döntésképtelen egyedeket. XD

2020. aug. 10. 15:24
 32/39 anonim ***** válasza:
91%

Bár lenne opció arra, hogy ezt az aktuális barátnőd látná... és ezek után ő tenné meg azt a szívességet, hogy elhajt a jóbüdös f.nébe....

egyszerűen nonszensz amit egyesek és mint te is csinálsz.

Azért kiváncsi lennék, te mennyire vagy “mutatós”... 😑

2020. aug. 10. 16:12
 33/39 anonim ***** válasza:
89%
Gyenge provokatív troll kérdés.
2020. aug. 10. 16:22
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan jóképű vagy akkor miért nem szedsz fel jobb nőt?? Te gusztustalan féreg...
2020. aug. 10. 16:23
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Én találtam gerincedhez megfelelőt kis házisárkányt:

[link]

2020. aug. 10. 16:46
 36/39 anonim ***** válasza:
75%

Keanu Reeves? Én úgy tudtam egyedül van mióta autobalesetben elvesztette a társát. De egyébként ő ritka példa a színész világban mert ő nem a sajtó előtt éli az életét és ő gyakran még a rajongók elől is eltűnt hosszabb időre. Ő nehezen kezelte ezt.

Amugy a testvérének a gyógyulásában is igyekszik segíteni úgy is hogy pénzt ad orvosoknak kutatásra, hogy az ilyen betegségben szenvedőknek minél előbb megtalaljak a gyogyulasahoz a gyógymódot.

2020. aug. 10. 16:52
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a párod sem hülye, lehet hogy ő is szégyell téged, így nem is jártok sehova.

Majd szépen pofára esel ha talál nálad jobbat, te meg itt erőlködve sem fogsz tudni összeszedni senkit sem.

2020. aug. 10. 16:56
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Undorító önző gerinctelen féreg aki így nyilatkozik. Minden másra jó tehát kihasznalod de valójában nem szereted mert ha szeretnéd nem foglalkoznal más véleményével.

Nagyon tré vagy

2020. aug. 11. 09:00
 39/39 anonim ***** válasza:
Remélem egy nap (mielőbb) elgázol téged egy kamion, kérdező :)
2020. aug. 15. 12:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!