Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szégyellem a barátnőmet, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellem a barátnőmet, mit mondjak neki, hogy ne kelljen együtt elmennünk valahova?

Figyelt kérdés

Mindig nyaggat, hogy menjünk társaságba. De annyira nem szép, sőt.

De amúgy jól kijövünk, mert főz, most rám, meg pénzt is ad ha kérek, a szex is jó vele, de nem akarok vele mutatkozni a barátaim előtt, mert nekik szebb nőik vannak.

De nem akarok szakítani se amíg nem találok jobbat, olyan kis ragaszkodó.

Csak már nem tudok mit kitalálni, hogy miért nem megyünk közös társaságba.

2020. aug. 10. 13:36
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
95%

Te egy igazi szar alak vagy!

Ha szép lenne és nem tudna főzni, egy fadarab lenne az ágyban, akkor azért siránkoznál....

2020. aug. 10. 13:58
 12/39 anonim ***** válasza:
88%
nem hiszem el, milyen sok ember képes volt komolyan venni ezt a trollkodási próbálkozást
2020. aug. 10. 13:58
 13/39 anonim ***** válasza:
81%
Gusztustalan féreg vagy
2020. aug. 10. 14:03
 14/39 anonim ***** válasza:
88%

Volt helyes barátnőm/élettársam aki alig tudodtt főzni, beszélgetni sem lehetett vele, és a facebook volt neki a minden.

Most van egy kevésbé szép, de talpraesett , értelmes barátnőm, aki egyáltalán nem használ ki, ha megyün valahova, akkor osztozunk a költségen stb.

Nem cserélném le az előbbire, pedig a jelek alapján visszajönne.

2020. aug. 10. 14:03
 15/39 A kérdező kommentje:
de én szeretem, meg jól elvagyok vele kettesben, csak nem szívesen mutogatom, mert biztosan lenéznének miatta hogy csak ennyi jutott.
2020. aug. 10. 14:05
 16/39 anonim ***** válasza:
90%
Ez valami kamu kérdés ugye?
2020. aug. 10. 14:07
 17/39 A kérdező kommentje:
Nem kamu, én elég jóképű vagyok meg jófej, így szebb nőt képzelnek el nekem a barátaim, képeken a barátnőm is jól néz ki, de élőben hagy kívánnivalót maga után, ezért nem akarom bemutatni a barátaimnak.
2020. aug. 10. 14:09
 18/39 anonim ***** válasza:
91%

Nézz körül ! Nem mindenkinek van bombázó barátnője, de mégis mennek fel a közös képek a facebookra. Meg hányszor látni, hogy a szülés után szétcsúszik a bombázó csaj, meg hiába szép ha közben nem érzed jól magad vele mert buta. Ha szereted akkor így fogadod el.

2020. aug. 10. 14:11
 19/39 anonim ***** válasza:
77%
bocs #15, kérdezőnek címeztem, vagy töröltek egy választ
2020. aug. 10. 14:13
 20/39 anonim ***** válasza:
79%
Pff hogy rohadnal meg
2020. aug. 10. 14:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!